Tampons for free och Pronaxen Kampanj Oktober 2012

Tampons for free och Pronaxen Kampanj Oktober 2012

Tampons for free och Pronaxen Kampanj Oktober 2012

Få en gåva från Pronaxen
Tampons for free och Pronaxen är extra givmilda denna oktober. Gör som jag och gå in på Pronaxen Sveriges Facebooksida och klicka vidare till ”Gåva”. Fyll i din information så får du ett survival kit tillsammans med ett glammigt nagellack och en ljuvlig chokladbit.

Läs pressmeddelandet om kampanjen här!

Mensvärk tas på fortsatt blodigt allvar när värktabletten Pronaxen lanserar sin uppföljningskampanj med Tampons for free. Genom att placera reklam för Pronaxen på Tampons for free’s tampongboxar når man ut till tiotusentals kvinnor när de behöver lindring mot mensvärk som allra mest.

– Vi är glada över att Pronaxen förblir en stark partner inom just mensvärk då detta är något 9 av 10 kvinnor lider av. Vi mäter effekterna av samtliga kampanjer och Pronaxen fick rekordhöga relevansvärden av medlemmarna under förra årets kampanj. Vi tog till oss resultaten som baserades på mer än 10.000 kvinnors utvärdering av fjolårets kampanj och utvecklade därefter den nya kampanjen som vi räknar med ska överträffa den förra, säger Diana Solarz på Tampons for free.

– I förra årets kampanj fick vi väldigt positivt gensvar på kampanjbudskapet ”När du har andra planer än mensvärk” som vi tog fram tillsammans med Tampons for free. Kvinnor känner verkligen igen sig i problemet med att i sista stund ändra sina planer på grund av mensvärken och därför blev genomslagskraften så stark. Pronaxen, med det verksamma ämnet naproxen, är en tablett mot mensvärk som räcker i tolv timmar, så en tablett på morgonen räcker hela dagen och en tablett på kvällen gör det möjligt att få en lugn natt med bra smärtlindring, säger Anna Lingvall, produktchef på Orion Pharma.

Till årets Pronaxen-kampanj har man som ytterligare ett komplement tagit fram snygga tampongetuier som kommer att delas ut via Facebook och på olika events runtom i landet. Tampons for free kommer även att göra en ny marknadsundersökning åt Pronaxen med respondenter från Tampons for free’s medlemsbas som i oktober 2012 nådde 40.000 kvinnor.

– Med utgångspunkt i förra årets Pronaxen-undersökning kommer vi nu att genomföra en än mer djupgående marknadsundersökning om kvinnors mensvärk och Pronaxen-kampanjen, säger Diana Solarz.

Pronaxen® (naproxen) [receptfritt läkemedel] till vuxna och barn över 12 år vid lätt till måttlig akut smärta, t.ex. menstruationssmärtor, huvudvärk, akuta anfall av migrän, tandvärk, muskel- och ledvärk samt vid ryggvärk och förkylningsfeber. Tabletter 250 mg. Kontakta läkare om symtomen försämras eller inte förbättras inom 3 dagar vid feber och migrän eller 5 dagar vid smärta. Använd inte Pronaxen utan att rådfråga läkare vid astma, magsår, svår hjärtsvikt, ökad risk för blödning eller under graviditetens 3 sista månader. Läs alltid bipacksedeln noga före användning. För ytterligare information se www.fass.se.

Inslag

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.