The Body Shop Camomile

The Body Shop Camomile
The Body Shop Camomile är en en ny serie sminkborttagning som släpps den 23 augusti.

Vill du vara tuff mot din makeup men mjuk mot huden? Allt du behöver är kamomillblommans kraft! Camomile är vår nya serie för sminkborttagning, med produkter som är såväl ultraeffektiva som härligt milda och berikade med Community Fair Trade-producerad kamomillolja. Makeup? Borta på ett ögonblick. Din hud? Oemotståndligt mjuk och blommigt fräsch. Varje produkt i Camomile-serien är en dröm att använda. Njut av den rogivande doften av kamomillblomma och den silkeslena känslan av din rengjorda hy. Vem anade att sminkborttagning kan kännas så här bra?

Med hjärtat på rätta stället
Kamomill har länge ansetts ha rogivande egenskaper, vilket vi tycker bidrar till att ingrediensen är så fantastisk i hudvårdsprodukter. Vi köper vår Community Fair Trade-producerade kamomillolja från ett familjekooperativ i Norfolk, England, där blommorna odlas utan besprutning och alltid skördas i rätt ögonblick. Det garanterar att vår olja alltid håller högsta kvalitet.

The Body Shop Camomile

Camomile Gentle Eye Make-Up Remover 250 ml /135 SEK

Uppfriskande, klibbfri och extra mild för att rengöra området kring ögonen och ögonfransarna. Varje flaska innehåller Community Fair Trade-producerad kamomillolja från mer än 100 kamomillblommor.

Muslin Cloth 55 SEK

Vår 100 % ekologiska Community Fair Trade-producerade muslinduk hjälper dig rengöra huden effektivare. För en uppfriskande spaupplevelse kan du fukta duken med varmt vatten och låta den vila över ansiktet en stund.

Camomile Silky Cleansing Oil 200 ml/210 SEK

Denna gudomliga olja är den optimala tidsbespararen. På ett ögonblick får du en ultrafräsch, ren hud som inte klibbar. Innehåller sojaolja och mandelolja som löser smuts och mjukgör huden, samt lenande Community Fair Trade-producerad kamomillolja.

Camomile Sumptuous Cleansing Butter 90 ml/185 SEK

En lyxig rengöringskräm som smälter till en olja som avlägsnar alla lager av makeup i ett nafs.

Camomile Waterproof Eye & Lip Make-Up Remover 150 ml/145 SEK

En skön och mild flytande remover som milt och effektivt avlägsnar alla spår av vattenfast makeup. Gör den ömtåliga huden kring ögonen mjuk, len och smidig. Fri från alkohol, färgämnen och parfym. Innehåller Community Fair Trade-producerad kamomillolja.

Finns att köpa: Hos The Body Shop den 23 augusti.

Se alla produkter här!

the-body-shop-camomile-waterproof-eye-lip-make-up-remover

The Body Shop Camomile

Camomile-Gentle-Eye-Make-Up-Remover-250-ml

Camomile-Sumptuous-Cleansing-Butter

Produktnyheter The Body Shop

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “The Body Shop Camomile”

  1. Jag är inte ett stort fan av body shop och köper mycket sällan ansiktsprodukter därifrån, men detta really caught my eye! Både cleansing oil och cleansing balm!! Wow, detta bara måste jag testa! (och blogga om!) tack för bra tips!

    Kram Frida

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.