Too Faced Boudoir Beauty Spring 2013 Collection

Too Faced Boudoir Beauty

Too Faced Boudoir Beauty Spring 2013 Collection

Too Faced Boudoir Beauty för våren 2013 är en romantisk kollektion med paletter som ger en ”no makeup” makeup look och sotiga sängkammarögon. Too Faced har som alltid söta och drömlika förpackningar och jag föll direkt för Sweethearts Perfect Flush Blush. Rouget som har tre olika nyanser att mixa eller använda för sig är bara helt ljuvligt. Paletterna innehåller även flera olika guider för att skapa diverse looker occh färgerna ser riktigt användbara ut. Airbuff BB Cream släpps inom kort hos Eleven, men går redan nu att förboka. Too Faced lanserar även Lip Cremes i Boudouir-kollektionen, men jag har ännu inte sett till dem på varken svenska eller engelska shoppar. Man kan dock köpa tidigare Lip Cremes hos BeautyBay. Alla produkter säljs i limiterad utgåva så var snabb om något lockar extra mycket!

  • Boudoir Eyes Shadow Collection 359 SEK. Med vackra budoir-nyanser i form av 9, både varma och kalla ögonskuggor kan du skapa den perfekta sensuella, mjuka looken till både vardags som till fest.
  • Sephora 329 SEK. Hjärtformat rouge med tre perfekta nyanser av ros, korall och persika. Blanda ihop färgerna med din rougeborste och applicera eller använd mer av en nyans för att skapa en individuell färg.
  • The Secret To No Makeup Makeup 399 SEK. Innehåller det nödvändigaste för en strålande naturlig make-up. Paletten innehåller Universal Luminizer, Universal Brightener och Universal Concealer för konturering och highlighting. Cream Blush, Powder Blush och Bronze Veil har kalla toner för att skapa en fräsch och felfri hud.
  • Air Buffed BB Cream 399 SEK. Dess unika luftiga cream-to-powder konsistens ger en felfri, långvarig täckning samtidigt som den sprider ljus till din hy. Den döljer skönhetsfläckar, mattar ner och ger en jämn yta. Med dess rosfrukt reducerar den storleken på dina porer, blad från stjärnfrukt ger återfuktning och myrten förebygger skador från UV-ljus. Den medföljande borsten finner du på locket och är designad för att ge den perfekta luftiga, lätta täckningen. Din hy kommer bli felfri och otroligt strålande vacker!

Finns att köpa: Sephora, Sephora, KICKS

Se mer!

Too Faced Sweethearts Perfect Flush BlushSweethearts Perfect Flush Blush

Too Faced No Makeup MakeupThe Secret To No Makeup Makeup

Too Faced Boudoir Eyes Shadow CollectionBoudoir Eyes Shadow Collection

Kollektioner 2013 Too Faced

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.