Too Faced Hello Sunshine Summer Collection 2013

Too Faced Hello Sunshine Summer Collection 2013

Too Faced Hello Sunshine

Too Faced Hello Sunshine sommarkollektion 2013 innehåller ett flertal härliga sommarinspirerade produkter från Too Faced. Bronzed & Porless är en bronzer som minimerar synligheten av porer, fina linjer och smådefekter. Endless Summer 16 hour är en universal bronzer som sitter hela dagen och ger huden ett diskret skimmer. Sweetheart Beads är ett highlighting puder i form av små hjärtan i olika nyanser som ger huden en perfekt kombination av lyster. Summer Eyes är en palett med 9 högpigmenterade ögonskuggor. Sweet Sun Shines är ett lätt lip gloss med mycket färg. Färgerna är Watermelon Ice, Papaya Slushie och Mocha Freeze.

Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powder 349 SEK

Sweetheart Beads Radiant Glow Face Powder består av smickrande rosa-, bronze- och champagnetonade hjärtformade pärlor som tillsammans skapar ett mjukt skimmer, lätt färg och underbar glöd till alla typer av hudtoner. Ett romantiskt puder som tillför en vacker lyster utöver det vanliga.

Summer Eyes — Summer Sexy Shadow Collection 359 SEK

Too Faced’s handplockade kollektion av 9 sommar-redo-ögonskuggor är precis rätt för din solkyssta hy och fräscha glöd! Dessa exklusiva rese-inspirerade ögonskuggor frestar dig att ta semester. Precis som med alla Too Faceds ögonskuggspaletter så medföljer en Glamour Guide som ger dig instruktioner och en start för att skapa tre olika sommar-looks. Too Faceds ögonskuggor är skapade med en hög koncentration av färg så det du ser är vad du får, en pigment-rik, briljant finish!

Bronzed & Poreless Pore Perfecting Bronzer 329 SEK

Ett matt bronzing-puder som gör din hud strålande med en naturlig värme och glöd! Detta puder är berikat med samma por-förvisande och utjämnande ingredienser som gjorde Too Faced’s original ”Primed & Poreless Powder” så populär. Detta bronzing-puder är en måste-ha-bronzer för alla som vill ha de lite extra solkyssta, glödande kinderna!
Too Faced Bronzed & Poreless Pore Perfecting Bronzer minimerar synligheten av porer, fina linjer och är berikad med vitaminer och mullbärextrakt.

Endless Summer 16Hour Stay All Day Bronze 329 SEK

Alla bra saker måste inte ha ett slut – Too Faced Endless Summer 16Hour Stay All Day Bronze ger din hy en härlig glöd i upp till 16 timmar. Genom att kombinera Too Faced’s ”Double Bond”-formula och innovativ teknologi med långvariga pigment jobbar detta bronzing-puder effektivt. Denna stanna-hela-dagen-bronzer ger dig en härlig glöd med ett subtilt skimmer.

Primed & Poreless Pressed Powder 339 SEK

Detta pressade puder möjliggör en enkel applicering var du än befinner dig! Välj själv vilket sätt du vill använda Too Faced’s innovativa matta puder: under foundation för att förbereda huden, ovanpå makeup som ett fästande puder eller ensamt för en mjuk finish.
Denna universala, transformerande och finishing-nyans anpassar sig efter din hudton! Formulan minimerar synligheten av porer, fina linjer och är berikad med en cocktail av vitaminer och mullbärextrakt.

Sweet Sun Shines Lip Gloss 199 SEK

Dränk dina läppar i en förföriskt explosion av läckra nyanser! Too Faced’s lätta, få-uppmärksamhets-läppglans, i tre härliga toner, fångar ljuset för fantastiskt vackra läppar, och kladdar inte.
Med ett magnifikt skimmer och härliga nyanser (Mocha Freeze, Papaya Slushie och Watermelon Ice) kommer dina läppar att vara vackrast vid sena sommarkvällar.

Finns att köpa: Sephora

Se mer bilder!

too_faced_bronzed_poreless_pore_perfecting_bronzer_329krBronzed & Poreless Pore Perfecting Bronzer

too_faced_endless_summer_16hour_stay_all_day_bronze_329krEndless Summer 16Hour Stay All Day Bronze

too_faced_primed_poreless_pressed_powder_339krPrimed & Poreless Pressed Powder

too_faced_summer_eye_2013_summer_sexy_shadow_collection_359krSummer Eyes — Summer Sexy Shadow Collection

too_faced_summer_eye_2013_summer_sexy_shadow_collection_open_359krSummer Eyes — Summer Sexy Shadow Collection

too_faced_sweet_sun_shines_lip_gloss_mocha_freeze_199krSweet Sun Shines Lip Gloss

too_faced_sweetheart_beads_radiant_glow_face_powder_2_349krSweetheart Beads Radiant Glow Face Powder

too_faced_sweetheart_beads_radiant_glow_face_powderopen_349krSweetheart Beads Radiant Glow Face Powder

Kollektioner 2013 Too Faced

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Too Faced Hello Sunshine Summer Collection 2013”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.