UNE Nail Colour & Oil-Based Remover

UNE Nail Colour & Oil-Based Remover

UNE Nail Colour & Oil-Based Remover

Une Nail Colour är ett gäng nagellack med inspiration av naturliga färger i hud, hår, iris och läppar. Nyanserna matchar UNEs Lip Gloss och ögonskuggor. Nagellacken innehåller nitrocellulosa, mjukgörande ämnen och lösningsmedel som är naturligt och ekologiskt. Dessa tre är tillverkade av förnyelsebara naturliga råmaterial från ekologiska odlingar som te x bomull, potatis och majs. Innehåller naturliga mineralpigment, råmaterial som är nedbrytbart och en naturlig formula som gör lacken lika hållbara som en kemisk, om inte bättre..

Fler skonsamma lack och removers har jag väntat länge på att det ska bli mer lättillgängligt. UNEs nya Oil-Based Nail remover och Oil Care Remover verkar vara samma produkt, men den sistnämnda har jag inte sett skymten av i webbutiker.Hurmsomhelst är jag grymt nyfiken på dessa removers. De är inte så värst billiga dock, men förhoppningsvis värd varenda krona. Av de åtta lacken ser C13 ut som något jag skulle gilla, samt någon av de ljusa cremefärgerna. Bra jobbat UNE!

UNE Nail Colours (119 SEK, 10 ml)

Une Nail Colour – de första naturliga 3-i-1 nagellacken! En lyxig glasflaska med två korkar för att du själv ska kunna välja vilket som blir bäst för dig, samt en unikt utformad pensel som gör appliceringen enkel. Du behöver bara ett lager, och nagellacken torkar snabbt, håller länge och dina naglar får en extrem glans. 3-i-1 formula: bas + färg + överlack i en enda produkt. 76,6% av ingredienserna är från naturligt ursprung.

UNE Oil-Based Nail Colour Remover (99 SEK)

100% naturliga ingredienser, stärker naglarna, mjukgör huden, skonsam, trycker skonsamt ner nagelbanden. Innehåller sötmandelolja & aprikosolja.

Finns att köpa: Eleven.se

Se fler bilder!

UNE-nail-colour-base-top-coatBase & Top Coat

UNE-nail-colour-C01C01

UNE-nail-colour-C02C02

UNE-nail-colour-C05C05

UNE-nail-colour-C09C09

UNE-nail-colour-C13C13

UNE-nail-colour-C21C21

UNE-nail-colour-C23C23

UNE-nail-colour-C25C25

UNE Nail Colour & Oil-Based RemoverUNE Oil-based Remover

UNE OIL CARE REMOVERUNE Oil Care Remover

UNE

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “UNE Nail Colour & Oil-Based Remover”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.