UNE @ NordicFeel.se

UNE @ NordicFeel.se

UNE @ NordicFeel.se

NordicFeel har nu fått in ekologiska UNE i sortimentet och lanserar märket med ytterligare 15% rabatt t.o.m. 26/9-2012. NordicFeel har redan riktigt låga priser så skillnaden mellan normala butikspriser skiljer sig ganska bra.

Läs mer om ekologiska UNE

UNE är ett unikt och nytt ekologiskt varumärke. UNE är ett märke som vill lyfta fram det unika och fina med smickrande färger snarare än att dölja skönhetsfläckar med tung makeup. Bakom märket ligger en fransk makeup-klassiker, närmare bestämt huset Bourjois där man har gjort makeup länge och har både kunskapen och erfarenheten att bygga upp ett riktigt bra sortiment.

Så vad gör UNE unikt? Förutom att du får ett högt innehåll av både naturliga och eko-certifierade ingredienser så hittar du varken mineraloljor, parabener, syntetiska färger, syntetiska dofter eller silikoner på ingredienslistan. Och produkterna är självklart inte testade på djur. Resultatet är sköna produkter med härliga konsistenser. De är alla lätta att använda, ger en behagligt ’bar’ hudkänsla och sitter ändå bra. De stilrena och smarta förpackningarna är också de framtagna med hänsyn till både miljön och dig som använder dem.

Precis som namnet UNE antyder så är målet med produkterna att du lätt ska kunna framhäva din unika och naturliga skönhet. Därför hittar du inga galna färger, starka kontraster eller knasiga gimmick-produkter i sortimentet. Istället har man valt att satsa på ett riktigt stort urval av milda och fina nyanser på allt från ögonskuggor och läppstift till rouge och foundation.

Finns att köpa: NordicFeel

Shopping UNE Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.