Update!

Pinterest MakeupediaPin it!

Uppdatering i bloggen!

En ”Update”-post har legat på lager i mer än 6 månader. Så nu är det på tiden!
Jag lade ut lite sneakpeeks på Facebook i måndags angående den nya grafiska profilen och här är resultatet! Hoppas ni gillar den nya headern, annars vänjer ni er antar jag 🙂
Bakom scenen finns det fortfarande hur mycket som helst att jobba vidare med, så jag är glad att jag hunnit prioritera detta. Att ta vatten över huvudet har alltid varit min grej. Desto fler funktioner, desto fler problem!

Det viktigaste jag lärde mig som webbis — så kallas vi — var att om en webbplats kräver en manual, så är det ingen bra webbplats. Därför förutsätter jag att du som läsare nu förstår hur man navigerar och interagerar på schiebeauty.se!

Nya sidor

Nu har jag haft Pinterest ett tag och har knappt märkt av användandet hos andra. Ni kan följa bloggen här! Tumblr-sidan är relativt ny, men en sida jag verkligen vill slå ett slag för är Google+. Den har hängt med länge nu och personligen finner jag G+ som ett bättre alternativ till Facebook. Säkrare helt enkelt, men tråkigt att så många inte ens vill ge Google en chans!

Frågor? Fråga på!

Bloggen Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Update!”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.