Vichy Capital Soleil 2011

Visuel Capital Soleil 2011Vichy Capital Soleil 2011

Vichy Capital Soleil 2011

Vichys solskyddserie Capital Soleil innehåller allt från vanliga solskyddskrämer till läppbalsam, med SPF 20 och upp till SPF 50+.

Just deras solcreme i SPF 25 är jag lite förvirrad till. Den har både medelhögt och högt solskydd med samma SPF 25. Jag vet inte riktigt vad Vichy menar med det, men det ska nog finnas en förklaring.

Capital Soleil har även en After Sun-kräm och ett SOS-balsam som ska användas mot akut(!) varm, röd och bränd hud. Det finns solskydd i alla varianter och former såsom stift, sololja och spraylotions. Personligen är jag mest intresserad av sololjan med SPF 40, så den ska jag definitivt spana in. Hittills har jag bara använt brun-utan-solkrämen, som jag för övrigt är supernöjd med. Ingen obehaglig doft där inte.

Body Oil 40Capital Soleil Sololja till kropp SPF 40

Se hela produktlistan med Vichy Capital Soleil!

 • Sololja till kropp SPF 40: Passar till alla hudtyper, även till känslig hud. Solskydd med patenterad teknologi som säkrar ett jämnt och täckande skydd av huden. Spray 125 ml.
 • Aftersun lotion: Alla hudtyper. Lugnande och vårdande till hud som är bränd av solen. Fuktgivande i 24 timmar. Tub 300 ml.
 • Aftersun SOS balm: Alla hudtyper. Vårdande creme som verkar lugnande och svalkande på hud som är varm, röd och bränd efter solexponering. Tub 100 ml.
 • Solcreme till ansikte och utsatta områden SPF 25: Alla hudtyper. Medelhögt solskydd. Tub 50 ml.
 • Solcreme till ansikte och utsatta områden SPF 25: Alla hudtyper. Högt solskydd. Tub 50 ml.
 • Solcreme till ansikte och utsatte områden SPF 50+: Alla hudtyper. Mycket högt solskydd. Tub 50 ml.
 • Solstift till läppar SPF 20: Fuktgivande och skyddande solstift till läpparna. Stift 3 ml.
 • Solstift till näsa, kinder och öron SPF 50+: Mycket högt solskydd till utsatta områden som näsa, kinder, öron och läppar. Stift 9 gram.
 • Multiposition spray till barn SPF 30: Högt solskydd och vattenresistent. Aerosol 200 ml.
 • Sollotion till barn SPF 50+: Mycket högt solskydd. Extra vattenresistent. Tub 100 ml.
 • Solspray till barn SPF 50+: Mycket högt solskydd. Vattenresistent. Spray 125 ml.
 • Brun utan sollotion till ansikte och kropp: Ger en naturlig solbrun färg redan efter 1 timme. Ökar hudens lyster. Tub 100 ml.
 • Brun utan solservett: Praktisk engångsservett som ger en naturlig solbrun färg redan efter 1 timme. Ökar hudens lyster. En servett innehar ca 6 ml.
 • Family lotion SPF 30: Högt solskydd till både barn och vuxna. Extra stor förpackning till hela familjen. Till både ansikte och kropp. Vattenresistent. Tub 300 ml.
 • Multiposition spray SPF 30: Alla hudtyper. Högt solskydd till kroppen. Vattenresistent. Aerosol 125 ml.
 • Sollotion till kropp SPF 20: Alla hudtyper. Medelhögt solskydd. Vattenresistent. Flaska 150 ml.
 • Sollotion till kropp SPF 50+: Mycket högt solskydd till kroppen. Vattenresistent. Tub 300 ml.

Se alla produkterna på Vichys egna hemsida! Klicka Här!

Såhär säger Vichy själva om Capital Soleil:

Effektivt solskydd med antioxidanter. Utan parabener. Är särskilt lämplig till alla hudtyper samt den känsliga huden.
Egenskaper: Capital Soleils solprodukter innehåller ett väldokumenterat och patenterat fotostabilt filtersystem med Mexoryl® xL, som skyddar huden effektivt mot både UVB- och UVA-strålar. Fotostabila filter betyder att filterna har en hög tolerans mot UV-strålar och att de inte bryts ner efter en kort tid i solen.

Capital Soleil är dessutom berikat med antioxidanter för ett extra skydd mot de fria radikaler som skapas av solens UV-strålning. Det är en serie milda produkter till alla hudtyper som även passar den känsliga huden. De är lätta och behagliga att stryka på och efterlämnar inte en vit hinna på huden. I serien ingår både parfymerade och oparfymerade produkter med olika konsistenser och skyddsnivåer.

Capital Soleil solskydd är utan parabener. Solprodukterna innehåller thermalskt källvatten från Vichy som verkar antioxiderande på huden.

 

Vichy Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Vichy Capital Soleil 2011”

 1. Ja det lät förvirrande… jag köpte en solskyddskräm på Apoteket igår för ansiktet. Cliniderm, den verkar vara jättebra, lägger upp den på bloggen framöver!:-)

  Ha en skön söndag!

  Kraam från mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.