Vinn Alla Hjärtans Dag-kit från NIVEA

Vinn kit till Alla Hjärtans Dag

Vinn Alla Hjärtans Dag-kit från NIVEA

TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD

Tack till alla som var med och tävlade! De fem vinnarna blev: Lili, Kerstin, Åsa, Hanna och Marianne 🙂

Tävlingsregler
För att delta i utlottningen är det obligatoriskt att lämna en kommentar tillsammans med sin e-postadress och namn. Lämna kommentaren i detta inläggs kommentarsfält eller i widgeten. Kan du inte se widgeten bör du uppdatera till en ny webbläsare och installera javascript!

Du kan själv påverka dina chanser till vinst genom att följa ytterligare instruktioner i widgeten. Men det är obligatoriskt att lämna en kommentar.

Widgeten stängs automatiskt lördag 18 februari.

Lycka till!

/*{literal}{/literal}*/
a Rafflecopter giveaway
You need javascript enabled to see this giveaway.

Inslag Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

84 reaktioner till “Vinn Alla Hjärtans Dag-kit från NIVEA”

 1. Jag är med och tävlar, skulle inte vara helt fel att vinna ett pris som en singel tjej under allahjärtans dag , kram 🙂

 2. Hejsan !
  Är jätte gärna med. Om jag vann skulle jag ge paketet till en av mina bästa vänner Kajsa. Hon har alltid med sig niveas creme i fickan , men häromdan tog den slut (!!!). För oss ”vanliga” människor skulle inte det göra så mycket men för henne rasar hela världen. Därför skulle jag ge denna som en ”backup” så att jag slipper se hennes sura miner nästa gång den tar slut eller är borta 🙂

  Kramar Claudia

 3. Är med! Jag blir alldeles nostalgisk när jag ser plåtburken. Tänker på barndomens vintrar när mamma inte släppte ut mig utan Nivea på kinderna.

  Skulle gärna testa Nivea igen i synnerhet i denna
  snygga limited edition burk:-)

 4. Jag skulle vilja vinna ett kit av nivea då dom ha riktigt bra produkter som passar min torra hy alldeles utmärkt!

 5. Hejsan!
  Självklart vill jag delta i utlottningen av Niveakitet eftersom jag verkligen gillar deras produkter som är både bra och prisvärda.

 6. Nivea har följt mig som en trogen gammal vän genom livet. En burk nivea fanns alltid hemma hos mig som barn, bra att smörja in sig i kalla vinterdagar. Detta har jag gjort med mina egna barn och givetvis använder jag Nivea än idag, för inte lämnar jag en sådan vän. Den blåa plåtburken är härlig nostalgi för mig,, då hoppas på vinst .

 7. Nivea. Bara namnet får mig att ta en kräm och smörja in mina händer i. Niveas produkter har allt. God lukt, bra för torr och känslig hud, och den är en fruktansvärt len kräm som hjälper när man har torra händer. Jag vill delta i tävlingen för Niveas produkter är dem bästa hudvårdsprodukterna jag någonsin hört talas om. När man duschat sig i Niveas tvål så får huden perfekt resultat. Med vänliga hälsningar Lisa 13 år.

 8. Jag är en riktig pussgurka! Jag älskar att pussas & kramas med mina älskade ungar & mitt hjärtas kung! Ser nu fram emot Valentindagen, men skulle behöva en laddning Nivea. Torra, fnasiga, riviga läppar gör ingen större succé bland herrskapet… ; )

 9. Mitt ansikte och min mun gillar inte minusgrader så här behövs mycket smörja =)
  Nivea kan man alltid lita på så jag vill gärna vinna dessa två!

 10. Vinsten skulle passa perfekt!
  Mitt cerat är på upphällningen och händerna är torra dels pg a jobbet som undersköterska och så vintern…
  och min lilla ettåring kladdar med allt…så att tvätta och smörja är a och o!

 11. Älskar nivea produkter och har använt dom i flera år och på vintern speciallt! Skulle vara jätte glad om jag vann! =)

 12. Nivea är en trogen livskamrat, finns alltid med – sommar som vinter. Den vårdar min vintertrötta hy och när värmen kommer, då återfuktar den. Och utan min antirynkkräm från Nivea skulle jag inte kunna gå ut i allergitider!

 13. Jag är väldigt gärna med och tävlar om detta kit. Det är år och dagar sedan jag testade den blåa burken med Nivea, den känns som nostalgi från när jag var yngre och använde denna jämt då den var en stor favorit. På något sätt har den fallit skymundan av alla nya produkter och jag skulle vilja testa den igen 🙂 Jag håller tummarna

 14. Alla hjärtans dag är över nu sedan ett tag, men inte för mig, jag firar kärleken varje dag!
  På detta sätt visar man uppskattning, att varje dag få och ge uppvaktning.
  Så ge nu varandra mycket uppmärksamhet och släng bort din jobbiga lathet!
  Kärleken är viktig att ha, utan den mår vi ärligt talat inge bra!

 15. Jag denna kvinna vill så gärna vinna! Jag älskar detta kitt som är blåvitt.
  Jag älskar denna creme som är så bekväm, till och med till mig som är så förnäm!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.