Vinn kit med ellen® tamponger!

Vinn kit med ellen® tamponger!

Vinn kit med ellen® tamponger!

Unika ellen® – inte vilket mensskydd som helst

ellen® tampongen är ett svenskt patent med kliniska studier genomförda såväl internationellt som nationellt. ellen® innehåller en kärna av tre olika kroppsegna probiotiska bakterier, Lacto Natural (LN®), som frisätts inne i kroppen när tampongen är på plats. För att stärka, stödja och underhålla underlivsfloran rekommenderas att använda ellen® vid tre menstruationer. För kvinnor med bestående besvär, kan problemen minska vid regelbundet användande av ellen® under varje menstruationscykel.

ellen® finns i storlekarna mini, normal och super. Tampongerna säljs på apotek och i hälsobutiker och kostar mellan 79 och 99 kronor.

Läs igenom för att medverka i utlottningen!

Nu har fem läsare chansen att vinna varsitt kit med tamponger från Ellen! (värde ca 269kr/per kit).
Följ instruktionerna i widgeten för att kunna medverka i dragningen. Totalt kan du samla ihop 9 poäng och det behövs minst 2 poäng för att kunna deltaga i utlottningen.
Tävlingen avslutas onsdag 29/05-2013 (se tidsnedräkning i widgeten). Om du inte kan se widgeten, prova att uppdatera din webbläsare, byt webbläsare eller alternativt installera javascript!
a Rafflecopter giveaway

Inslag Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

15 reaktioner till “Vinn kit med ellen® tamponger!”

 1. Jag vill vinna för jag tycker hela iden med dessa tamponger är skitintressant, och det skulle vara så kul att testa dem.

 2. Vem vill inte vinna tamponger? Kvinnans bästa vän. Jag har tyvärr riklig å lång mens. Därför är detta en underbar tävling för mig som kan underlätta lite i plånboken. Dessutom har jag hört talas om Ellen men aldrig provat det märket. Vore kul att testa det då jag hört så mycket gott om det.

 3. Tamponger – så in i döden tråkigt att köpa, men nödvändigt.
  Tycker idén med de nyttiga bakterierna låter toppen, det kan ju vara skönt med balans nånstans i kroppen medan humöret svajjar.

 4. Jag vill gärna vinna eftersom jag är väldigt nyfiken på de här tampongerna. Jag ställer stora krav på mensskydd, och har hört att det här är kvalitet!

 5. svamp är ingen höjdare och det kan jag få med jämna mellanrum.
  hade varit toppen att få prova ellen och se om de funkar för mig! =)

 6. Jag skulle vilja vinna eftersom min dotter nu ska flytta hemifrån och då skulle hon slippa köpa tamponger på nån månad – en bra besparing! Men det är också för att det vore intressant att testa nåt nytt som verkar himla bra!

 7. Då jag har stora problem med torrhet i underlivet och diverse andra konstiga grejor, hade det varit riktigt roligt och se om dessa tamponger kan hjälpa mig i min vardag och kanske t.o.m. göra den en aning bättre.

 8. Att kunna leva ett liv helt i frihet under månadens alla dagar – det är något jag verkligen behagar.
  Nu kan man äntligen leva lika fritt oavsett om man är född till kille eller tjej – Ellen® är verkligen något för en äventyrslysten person mej!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.