Viva la Diva Ibiza Party Nail Polish (Del 3)

DSC 4050

Viva la Diva Ibiza Party Nailpolish

betyg 4-

Viva la Diva har precis som så många andra makeupmärken tagit fram turkosa skimmerlack till sommaren. Blåa Pacha och gröna Amnesia har samma formula. De är lättlackade, men behöver minst tre lager för att bli opakt. Det tar även en hel del tid för dem att torka till.
Det gula minilacket Cool Banana torkar också långsamt, och trots att den gula nyansen är väldigt fin känns det bara jobbigt att vänta och vänta. Dock är den mer opakt än Pacha och Amnesia och här kommer man undan med två lager eller ett tjockt om man inte är så petig.
Med Seche Vite topplack sitter de som berget på naglarna, men jag känner ändå av de där tre lager färg som man lagt på. Det här lacken känns som typiska sommarlack. Man köper dem för färgernas skull och de är inget man använder för jämnan direkt. Vill man bara ha ett fint sken med skimmer på naglarna, så funkar det att lacka med bara ett lager också. Åtminstone med Pacha och Amnesia.
Överlag gillar jag VLD:s nagellack men deras krämlack håller en bättre kvalité än deras skimmerlack. Trots att jag gillar grönt mer än blått, kommer jag nog att använda turkosblå Pacha mest och kanske hellre på tånaglarna än händerna. Cool Banana är också ett riktigt fint gult skimmerlack, men kanske inte så originellt numera. Är inte helt hundra att jag har tålmodigheten att lacka med det igen dock.

Finns att köpa: Åhlens, Lindex och utvalda parfymerier.

Se swatches!

DSC 4084Ibiza Party Nail Polish

DSC 4081Ibiza Party Nail Polish

DSC 4051Ibiza Party Nail Polish

DSC 4229127 Pacha

DSC 4216128 Amnesia

DSC 4152 26 Cool Banana

Nagellack Viva la Diva Etiketter: , , , , , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

5 reaktioner till “Viva la Diva Ibiza Party Nail Polish (Del 3)”

  1. Åh vad läckra nagellack, fräscha färger!:-D

    Nu sist från Yves Rocher beställde jag en massa bus-produker till rabatterat pris och som premie valde jag den exotiska sololjan (en gammal favorit). De har ju slutat att tillverka min favorit brun-utan-sol gele för ansiktet, å nu hade de den i utförsäljning så jag passade på att köpa två stycken + bus för benen och deras handkräm, den är jättebra!:-)

    Trevlig helg du fina<3

    Kraam Izabell

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.