Viva la Diva Live It Love It Hösten 2011: Domed Eyeshadows Posh, Halo, Misty Green Swatches & Bilder

Viva la Diva Domed Eyeshadows 677 Posh, 678 Halo, 679 Misty Green

Viva la Diva Domed Eyeshadows 677 Posh, 678 Halo, 679 Misty Green

Viva la Divas Domed Eyeshadows (50kr för 5g) kommer i tre olika färger att matcha tillsammans med. En ganska annorlunda färgkombo. Dosan är ganska plastig och locket måste skruvas upp vilket är lite bökigt. Två av de tre klarade inte frakten och jag vet inte riktigt vad som gått fel här.
Misty Green är mest pigmenterad och applicerar bäst medan Halo är en bra guldig highlighter som enkelt att byggas upp och Posh är en duokrom, metallisk skugga.

Posh ser för övrigt blå ut på bilderna så jag var tvungen att rätta till blåsticket i Photoshop. Den är duokrom, men definitivt mer lila än blå, trots att den har en kall blå underton.
Misty Green är en mossgrön/taupe med guldiga undertoner. Riktigt snygg, men nu kommer jag förmodligen inte att använda den pga av att den är i tusen bitar.
Halo är krämigt gul guldig, innehåller lagom med pigment som gör den enkel att applicera lager med och lägga highlighter.

Se swatches & bilder!

Viva la Diva Domed Eyeshadows 677 PoshViva la Diva Domed Eyeshadows 677 Posh
OBS! Färgsticket i bilden är redigerat i photoshop för att få fram en så verklighetstrogen färg som möjligt.

Viva la Diva Domed Eyeshadows 678 HaloViva la Diva Domed Eyeshadows 678 Halo

Viva la Diva Domed Eyeshadows 679 Misty GreenViva la Diva Domed Eyeshadows 679 Misty Green

Viva la Diva Live It Love It Hösten 2011:  Domed Eyeshadows PoshViva la Diva Live It Love It Hösten 2011: Domed Eyeshadows Posh

viva-la-diva-domed-eyeshadows Posh, Halo, Misty GreenPosh, Halo, Misty Green
Återigen är Posh mer lila än blålila, men såhär fångas den på bild iallafall.

Ögonskuggor Viva la Diva Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

9 reaktioner till “Viva la Diva Live It Love It Hösten 2011: Domed Eyeshadows Posh, Halo, Misty Green Swatches & Bilder”

  1. Jag har lekt lite med viva la divas höst-/vinterskuggor och har riktigt chockat läst folks recentioner om dem. Jag sminkade inte mig själv i dem och använde först ingen primer (lättast utan på andra) – men det enda som hände var att de rasade ned. Inget stannade på locket! Med primer kommer färgerna fram, men de rasar fortfarande så pass att jag för första gången någonsin la puder under ögonen på folk. Det är ett, i min bok, riktigt dåligt betyg på dess kvalitet… Otrooooligt mycket av skuggan gick dessutom åt till EN sminkning.

    1. Åhnej låter inte lovande eller ens kul att försöka sig på en full makeup med dessa. Möjligtvis den lila som fortfarande är hel & ren – men den smular lite väl mycket i dosan kan jag konstatera nu!

    2. Jag använder mina ganska flitigt för det passar bra till en annorlunda och tuff vardagssminkning och har inte upplevt att de rasar något värst mycket och inte att jag behöver använda massa produkt heller.
      Jag har både en bas (UDPP) och ett eyeshadowstick från viva la diva under för att lyfta färgerna ännu mer. Fungerar utmärkt och sitter hela dagen.

  2. jag plockade ur mina ur deras dosa och placerade dem i en palett istället! Mycket bättre än de plastiga dosorna med skruvlock (hur har de tänkt?)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.