Viva la Diva Nail Care 204 Nail Oil Recension & Bilder

Viva la Diva Nail Care 204 Nail Oil

Viva la Diva Nail Care 204 Nail Oil

I samband med höstkollektionen Live It, Love It, släppte VLD även en serie med fyra nagelvårdsprodukter: Nail Hardener, Cuticle Remover, Calcium Gel och Nail Oil.

Nail Oil (65kr för 9ml) kommer i en fyrkantig, frostad, matt glasflaska (gillas!:) och innehåller vetegroddsolja som är rik på E-vitamin. Vetegroddsoljan ska förhindra att vatten tränger in i nageln. Den doftar ganska mycket, och tyvärr är doften inte riktigt lika god som Depends Myrraolja. VLD Nail Oil är dock inte lika flottig som Depends.
Enligt VLD ska Nail Oil återfukta och stärka nagelbädden, samt göra nagelbanden mjuka. Det gör den vid direktapplicering, men ger ingen långvarig återfuktning eller förstärkning. Jag har ofta torra nagelplattor och kan märka en liten förstärkning när jag applicerat oljan flera gånger dagligen. Men den verkar inte bita lika bra på torra och fnasiga nagelband.

Den fungerar utmärkt att använda under ett vanligt nagellack. Bara att applicera och massera in naglarna i ca 1 minut. Sedan vänta 3 minuter och applicera underlack.
Det här känns som en riktigt bra produkt och jag är mycket nyfiken på deras andra nagelvårdsprodukter (speciellt Cuticle Removern).

Finns att köpa: Hos utvalda Åhléns & Lindex

Se mer bilder!

Viva la Diva Nail Care 204 Nail Oil

Viva la Diva Nail Care 204 Nail Oil

Nagelvård Viva la Diva Etiketter: , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.