Wet’n’Wild Silk Finish Lipstick Tokyo-a-Pink-Pink 27 Recension, Swatches, Bilder

DSC 3056Wet’n’Wild Silk Finish Lipstick Tokyo-a-Pink-Pink

Wet’n’Wild Silk Finish Lipstick Tokyo-a-Pink-Pink

Wet’n’Wild Silk Finish Lipstick nyans Tokyo-a-Pink-Pink är ett korallfärgat läppstift med en liten glansig finish. Den blöder inte utanför konturerna, men är inte tillräckligt hållbart innanför. Jag får definierade läppkonturer efter sisådär 15-30 min och de sitter kvar länge till om jag inte applicerar något nytt.

Den fungerar fint att applicera utan något läppbalsam först, och ett lager räcker om du bara är ute efter en svag effekt. Den är välpigmenterad, men eftersom hållbarheten är mer tveksam, så fungerar det bättre att applicera den tunt redan från början.

Korallfärgen blir tonar mer åt rosa vid applicering, men det är såklart helt individuellt. Färgen är riktigt fin och pigment/konsistens lika bra, men tyvärr sjunker helhetsintrycket mycket på grund av den dåliga förpackningen. Stift som inte går helt ner i hylsan är inte att förlita sig på. Stiftet verkar dock sitta stadigt i hylsan och har inte flyttats runt efter användning.

Såhär säger Wet’n’Wild själva om sin produkt:

Skänk ren lyx åt dina läppar! Detta silkeslena, vårdande läppstiftet har en formula laddad med aloe vera, vitamin A och E. Färgen sitter på plats utan att tona bort eller ”blöda”. Med så många tillgängliga färger kan du ha en hel läppstiftsgarderob!

Jag kan tänka mig att köpa detta igen, då jag gillade färgen bättre än andra korallstift jag provat, trots att hållbarheten/förpackningen sviktar. Den är inte helt doftfri, utan har en klassisk läppstiftdoft men som inte gör sig till något besvär för mig. Fungerar fint att applicera tunt utan en spegel.

Finns att köpa: Se WNW’s egna hemsida för din närmsta butik. Säljes i dagligvaruhandel (bl a coop forum)

Se mer bilder & swatches!

DSC 3033Wet’n’Wild Silk Finish Lipstick Tokyo-a-Pink-Pink

DSC 3062Wet’n’Wild Silk Finish Lipstick Tokyo-a-Pink-Pink

DSC 30822Wet’n’Wild Silk Finish Lipstick Tokyo-a-Pink-Pink

Wet'n'Wild Läppstift Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.