White Egret Hyaluronic Acid Day Serum Recension, Ingredienser

White Egret Hyaluronic Acid Day Serum

White Egret Hyaluronic Acid Day Serum

betyg 5+

White Egret Hyaluronic Acid Day Serum är ett dagserum med återfuktande, skyddande och stramande egenskaper samt ska göra huden fastare.

Man ska applicera den med en uppåtgående, cirkulär rörelse. Ibland startar jag vid halsen och uppåt, men mer ofta börjar jag nederst på ansiktet och uppåt, halsen därefter. Konsistensen är vattnig, men lätt att få upp rätt mängd man önskar.

Det jag gillar bäst är att den verkligen ger ansiktet ett litet lyft. Den har en åtstramande effekt som gör att ansiktet känns fylligt och lämnar huden slät. Den ger inte mycket fukt, så mot torra partier är den inte så effektiv på mig. Jag skulle aldrig använda den utan ansiktskräm. Den har en frisk och söt doft. Doften försvinner aldrig, utan jag kan känna den några timmar efter applicering. Inget som besvärar dock, men den är parfymerad med frangipani-blomma (plumeria), som finns längst ner på inci-listan. Den innehåller även silikon (dimethicone), men det är inget som stör mig i större utsträckning.

Trots att serumet är åtstramande så känns den alltid skön och behaglig att bära. Tänk er dagar då ni helst vill slippa verkande krämer, feta oljor osv, men den här skulle jag alltså bära även de dagar jag egentligen inte vill ha något alls på huden. Mina porer har förändrats de senaste månaderna, de ser något mindre ut och verkar vara lättare att dölja generellt. Men det kan även bero på att jag skiftat både rengöring och kost. Om den fungerar som anti-aging kan jag inte riktigt uttala mig om. Men då den ger en utslätande effekt är det möjligt att man kan föryngra sig åtminstone för stunden!

Jag kommer definitivt att köpa det här igen vid nästa iHerb-beställning, eller möjligtvis prova det andra serumet från White Egret. Priset är oslagbart och jag tror det kommer bli perfekt inför sommarmånaderna då jag föredrar ett lättare serum.

Finns att köpa: iHerb, $11.98 (ca 70 SEK)

Se mer bilder & ingredienser!

Hyaluronic Acid Day Serum White EgretHyaluronic Acid Day Serum White Egret

Hyaluronic Acid Day Serum White EgretHyaluronic Acid Day Serum White Egret

White Egret Hyaluronic Acid Day Serum IngredientsWhite Egret Hyaluronic Acid Day Serum Ingredients: Water, glycerin, glyceryl stearate SE, cetyl alcohol, xanthan gum, allantoin, panthenol, potassium sorbate, polysorbate 20, alpha-lipoic acid, sodium hyaluronate, calcium ascorbate, dimethicone, ConcenTrace Mineral Complex Blend, potassium sorbate, phenoxyethanol, ethylhexylglycerin, natural plumeria fragrance.

White Egret Recensioner Serum Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “White Egret Hyaluronic Acid Day Serum Recension, Ingredienser”

  1. Låter som nått för mig!! Skulle jag väldigt gärna testa, 70spänn var ju väldigt billigt också.

    Hälsningar
    Nina

    1. Blev själv förvånad att den var SÅ billig! Därför jag köpte den från början faktiskt och blev inte ett dugg besviken!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.