Yves Rocher Botanical Expertise – Hair Smoothing & Curls

Yves Rocher Botanical Expertise – Hair Smoothing & Curls

Yves Rocher Botanical Expertise – Hair Smoothing & Curls

Detangling Styling Water 200 ml/ca 79 SEK

Blött hår är sprödare än torrt, så undvik att borsta det när det är blött. För att göra det lättare att reda ut håret, använd Detangling Styling Water som tar bort trasslet.

Curls Sculpting Spray 150ml/ca 79 SEK

En spänstgivande spray som ger mjuka, hållbara lockar med härlig stuns. Formulan är berikad med extrakt från baobab, som är rikt på fixerande polysackarider. Spraya i fuktigt eller torrt hår och arbeta in i lockarna med fingertopparna. Skölj inte ur.

Smoothing 48h Anti-Frizz Milky Serum 100ml/ca 79 SEK

Äntligen finns det en långvarig, effektiv hjälp mot frissigt hår! Detta lätta serum, berikat med extrakt från okrafrön, tämjer och slätar ut ostyrigt hår. Applicera i nytvättat, handdukstorkat hår innan föning och styling. Skölj inte ur. Passar rakt hår.

Repair Balm Dry Ends 50ml/ca 69 SEK

Är håret på utväxt eller är topparna helt enkelt bara spröda och torra? Vår närande crème med havremjölk, Repair Balm Dry Ends, gör dem smidiga och fina igen.

Hair Repair Oil 150 ml/ca 69 SEK

Droppar av intensiv vård och näring! Hair Repair Oil innehåller olja av jojoba, babassu och makadamia som ger håret näring och mjukhet.

Rinsing Vinegar 150 ml/ca 69 SEK

För att få ett riktigt glansigt hår, testa vår hårvinäger Rinsing Vinegar! Det tar bort det mattgörande kalket som finns i vattnet, och har en underbar doft av hallon.

Nails and Hair ca 149 SEK

30 tabletter. För att få ett riktigt vackert hår är det klokt att även ge det näring inifrån. Nails and Hair har utvecklats från ett extrakt från quinoa som är rikt på det viktiga vitaminet biotin.

Finns att köpa: Hos Yves Rocher. Lansering till butik lär ske i september men de flesta produkter (alla?) finns redan online. Botanical Expertise är en riktigt stor hårvårdsserie så det är stor chans att alla kan hitta något de gillar ur den!

Se fler bilder & info!

Ingredienser

Okra

Okran kommer ursprungligen från Afrika. Där har den använts mycket i matlagning, för sin goda smak och för att det är en proteinrik frukt med högt näringsvärde. Yves Rocher har valt ut extrakt av okrafrön som på senare tid även blivit känt för sin förmåga att släta ut hårfibrer.

Baobab

Baobab, även kallat apbrödsträd, betraktas som ett lyckoträd i många afrikanska byar. Trädet är en riktig vattenreservoar som kan lagra uppemot 100 kubikmeter vatten i sin stam för att klara långa torrperioder. Extrakt av blad från baobabträdet är rikt på fixerande polysackarider, som gör att lockarna håller längre

Yves-Rocher-Botanical-Expertise-Hair-Smoothing-Curls-Products

YR-Hair-Repair-Oil-Rinsing-Vinegar

Yves-Rocher-Repair-Balm-Dry-Ends

YR-Nails-Hair-Vitality-Programme

Yves Rocher

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.