10 tomma #003

10 tomma #003

Mina 10 tomma #003

Kérastase Chroma Sensitive Caressing Cleansing Balm

Läs min recension här!

Yves Rocher 3 Minutes Fresh Mask with Lemon Zest

Den här masken är faktiskt ganska trevlig att känna på huden. Men den ger ingen långvarig effekt. Den är mer som ett trevligt tillskott för stunden. Mer info här!

Yves Rocher Minceur Detox Slimming Gel

Gör huden len och följsam. Den här har jag använt väldigt sporadiskt så har ingen större åsikt om hur slimmande den egentligen är. Men känslan av att man känner sig mer slimmad finns där! Doftar väldigt trevligt med sin citrus-koriander, men jag tröttnade faktiskt lite på den. Mer info här. Minceur Detox finns även som peeling, kan mycket väl bli ett köp!

Batiste Dry Shampoo Light & Blonde

Trodde den här skulle göra håret lite mer ljusare, skillnaden gentemot Batistes vanliga torrschampon var inte så stor. Men helt okej och kan nog köpas igen! Mer info här!

4711 Nouveau Cologne Shower Gel

Riktigt härlig duschgelé från ett pressutskick tidigare i år. Gelén är ljus turkos och doften är kanske inte min absoluta favorit, men en frisk sådan! Mer info här!

Yves Rocher Grapefruit Energizing Shower Gel

Doftar gott som grapefrukt brukar göra och har en härligt korallfärgad gelé. Mer info här.

LYKO

Helt okej skummande rengöring. Den är bra för att vara budget, men jag kommer inte köpa den igen tyvärr.

Yves Rocher Organic Refreshing Gel Cleanser

Läs min recension här!

Vichy Idealia

Läs mer om Idealia här!

LYKO

Denn här lilla godbiten kom med ett Tampons For Free-utskick och är en mycket trevlig duscholja. Kan tänka mig att köpa fullsize en dag när det blir aktuellt.

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Klickar du och genomför ett köp via länken tar jag emot en viss procent kommission av din totala köpsumma. Affiliatelänkar förekommer regelbundet för att stödja bloggens utgifter i form av produktköp och utveckling. Vissa av produkterna i inlägget är pressutskick. Detta påverkar ej omdömet av produkten och mina åsikter kan ej köpas.

Empties Inslag Recensioner Etiketter: , , , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

4 reaktioner till “10 tomma #003”

    1. Tack vad kul att det gillas! =) Ansiktskrämer använder jag mycket och även på hals, ibland på dekolletage så de brukar gå åt hyfsat snabbt om jag bara håller mig till en åt gång, vilket är lite svårt 😉 Jobbar stenhårt på nästa 10 tomma, speciellt en produkt jag vill få bort nu!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.