Velvotan The Original Tanning Mitt

Velvotan The Original Tanning Mitt

Velvotan The Original Tanning Mitt

Velvotan The Original Tanning Mitt är en lagom nödvändig accessoar på skönhetshyllan. En tanning mitt, kalla den brun-utan-sol-handske, använder man för att slippa ojämn färg vid applicering och orangebruna händer. Men jag har faktiskt aldrig gillat att applicera BUS enbart med Velvotan. Jag använder alltid händerna och sist smörjer jag ut överflöd med denna. Mitten har dock inte förbättrat mitt resultat av streak free finish av BUS på ryggen :).

Velvotan går utmärkt att tvätta med tvål och vatten och den sammetsliknande ytan har inte försämrats. Det står även att den ska kunna tvättas i tvättmaskin, men jag har bara handtvättat denna. OBS! Den rosa mitten kommer numera i olika färger, så det är inte helt säkert att det är den man får vid köp!

Velvotan har även lanserat en mini-variant för ansiktet. Jag har använt min stora för ansiktet också, men den lilla vill jag väldigt gärna ha. Velvotan har även fler produkter, ni hittar alla här. Velvotans egna hemsida hittar ni här!

Finns att köpa: feelunique.com, ca 32 SEK. Tanning mitts och tillbehör från andra märken finns såklart också hos feelunique.com.

Applikatorer Brun-Utan-Sol Recensioner

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.