10 tomma #19

10 tomma empties Kisby Torrshampo, Löwengrip Protetin Shampoo och Balsam, Dove  Silk Glow Shower Cream, Apoliva Ögonmakeupremover, Sensai Milky Soap, Sensai Cellular Performance Cream, REN Glycol Lactic Mask, The Body Shop Vitamin E Overnight Serum in Oil , The Body Shop Vitamin E Aqua Boost

10 tomma #19

Kör igång på nytt igen med 10 tomma! Åtta produkter kvar till nästa inlägg 🙂

Apoliva Ögonmakeup Remover
En oparfymerad remover som jag gillar riktigt mycket. Lämnar ingen oljig hinna och känns inte heller torr för ögonen. Kan absolut tänka mig att köpa den här.

Dove Silk Glow Body Wash
En favorit från Dove! Silk Glow doftar absolut godast i deras sortiment och är en beige duschkräm (ej duschgel!) och doften sitter kvar väldigt länge under dagen på mig.

Kisby Rengörande och Volymgivande Torrschampo
Perfekt när jag vill ha något snällare mot hårbotten med mildare doft. Doften är inte supergod, helt okej och den är inte för stark. Gillar Kisbys vanliga pulver bättre faktiskt, den här ger inte så mycket volym som jag önskar.

Löwengrip Protein Shampoo
Har precis klickat hem min andra flaska (med pangpris hos Apohem!). Gillar hur den ger struktur och känns fylligare. Har en speciell formula, är beige och krämig, och redan när jag häller ut schampot i handen känns det som de har struktur. Lustigt nog doftar den i princip likadant som Kisbys torrshampo!

Löwengrip Protein Conditioner
En vit krämig formula, gillar denna lika mycket som shampot. För mig fungrar de här två riktigt bra och gör håret smidigare. Inget jag använder helt regelbundet dock, mitt hår ändrar dagsform ofta så varierar med många olika hårvårdsserier bara undder en vecka.

Ren Glycol Lactic Radiance Renewal Mask
En fantastisk mask! Får se om jag gör en riktigt recension en dag, det är den värd!

Sensai Cellular Performance Cream
Minisize! En fyllig tjock ansiktskräm. Vet inte om den ens passade mig. Har en något damig parfymering. Använde den som nattkräm och har inte så mycket att säga förutom att den kändes odryg.

Sensai Silky Purifying Milky Soap
Har köpt denna varje år i flera års tid. Dryg, tunn formula som löddrar lite. Torkar inte ut huden helt, och det har hänt att jag struntat i nattkräm efter att jag använt denna. Men börjar tröttna lite nu, får se om det blir köp snart igen eller ej! Med det sagt så vill jag förtydliga att det är en grym rengöring för mig!

The Body Shop Vitamin E Aqua Boost Essence Lotion
Ännu en produkt jag vill köpa igen! Häller ut lite i händerna och duttar på eller smörjer ansiktet. Återfuktande, går in i huden. Det är inget serum eller så, men precis som den heter, en vattenbooster. Kan undra hur den är i jämförelse med Vitamin E Hydrating Toner, men hur som helst gillar jag hittills allt jag provat från The Body Shops Vitamin E-serie.

The Body Shop Vitamin E Overnight Serum-In-Oil
Har gått från okej, till att inte vara så förtjust i, men slutat med ett stort gilla! Tror det hela började med att jag inte trivdes med doften som återfinns i alla The Body Shops Vitamin E-produkter. Under tiden jag inte gillade den använda jag den till naglarna. Men känns som en superbra produkt att använda inför de kalla vinternätterna igen. Köper gärna på nytt!

Recensioner Empties Inslag Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.