Wet’n’Wild Lash Renegade Mascara

Wet’n’Wild Lash Renegade Mascara

Wet’n’Wild Lash Renegade Mascara (89 SEK / 8 g) lanserades 2017 och kom nyligen ut i en vattenfast version. Mascaran ska ge mer längd och volym med sin mångdimensionella borste. Den ska inte kladda och ge definition åt alla fransar. Den lever speciellt upp till en punkt: den kladdar inte alls, men det är också en av de mest torrare mascarorna jag ägt.
Jag tycker inte att den gjorde underverk direkt, och personligen så föredrar jag lite mer kladdigare mascaror. Jag hade gärna sett att borsten hade fått lite längre piggar också. En medelbra, basic mascara som jag gillade bäst de första appliceringarna, men den blev torrare och torrare tyvärr. Jag hade nog kunnat få bättre resultat genom att applicera mascaran med en annan teknik, kanske närmre fransroten och med mer tryck. Men är du ute efter en mascara som inte är kladdig, prova den här för priset är vänligt!

Wet n Wild Lash Renegade Mascara

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.