10 Tomma #21

10 empties no 21

10 Tomma #21 — Klairs, Bourjois, Chanel, Neal & Wolf, The Body Shop…

LCC Löwengrip Care & Color Home Spa Body Balm

Kroppsbalsam från Löwengrips gamla serie Home Spa. Helt okej men inget fantastiskt! Var inte så förtjust i denna doften, men jag använde åtminstone upp allt! Finns fortfarande att köpa på vissa ställen, bland annat Apotek Hjärtat.

The Body Shop Banana Truly Nourishing Hair Mask

Banandoftande hårinpackning som jag gillar, men samtidigt osäker på att köpa igen. Det kanske inte gav någon wow-effekt, men doftar gott och har en härlig konsistens, ej för tjock och ej för tunn! Den har gjort mig mer nyfiken på TBS hårvård och speciellt nyfiken är jag nu på Shea-masken. Finns även hos Åhléns.

The Body Shop Vitamin E Nourishing Night Cream

En lätt perfekt kräm för natten och jag har använt denna fler än en gång som jag kan minnas. Köper gärna igen och igen! Tycker väldigt mycket om Vitamin E-serien från The Body Shop och speciellt dag- och nattkrämerna.

Neal & Wolf Daily Cleansing Shampoo

En genomskinlig gelshampoo jag fick som test hos Feelunique om jag minns rätt. Denna test räckte inte ens för en schamponering för mig, och resultatet var inte så imponerande tyvärr. Är dock ett stort fan av N&W’s Harmony-serie som jag absolut rekommenderar. Neal & Wolf är just nu rätt svårt att få tag på i Sverige. Jag kontaktade N&W i UK personligen och gjorde en specialbeställning.

Neal & Wolf Daily Conditioner

Balsamet var i alla fall lite bättre än dess schampo. Men inte på långa vägar så bra resultat som man får av Harmony-serien från Neal & Wolf. Igen, svårt att få tag på Neal & Wolfs produkter just nu för oss i Sverige.

Chanel Chance Eau Fraiche Moisturizing Body Cream

Härlig kräm i ljusgrön nyans, du blir inte besviken om du köper en body cream från Chanel. Doftar rikligt så ingen extra parfym på kroppen behövs. Chance Eau Fraiche var länge en favoritdoft, men inte lika mycket längre. Gillar originalet bättre nu för tiden! Chance finns som kräm och Chance Eau Fraiche som lotion hos Feelunique.

Klairs Gentle Black Deep Cleansing Oil

En rengöringsolja som jag använt lite sporadiskt sedan Daisy Beauty Awards 2018! Just cleansing oils är något jag inte är så glad i att använda, men vintertid känns det bra och jag har inget negativt att säga om den här. Finns även hos Glowid och Skincity.

Vichy 3 in 1 One Step Cleansing Micellar Solution

En testprodukt som jag även provade för att ta bort ögonmakeup vilket fungerade riktigt bra! Ingen sveda och doftfri. Nu har jag Biodermas, men den här kändes minst lika bra. Finns även hos Feelunique.

Vichy Liftactiv Retinol HA Eyes

En av de mest fasta ögonkrämerna jag testat. Känns direkt att de ger
något mer än bara fukt direkt vid applicering. Verkar inte som den går att köpa längre, men den får mig mer nyfiken på Vichys andra ögonkrämer så kommer definitivt spana på dem en dag.

LYKO

Har köpt de nyare versionerna av Healthy Mix och den här gamla har hängt med bra läng, men upptäckte nyss att det inte gick att få ur mer. En grym budgetfoundation!

Recensioner Empties Inslag Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.