10 Tomma #23

10 Tomma 23

Zantelia Anti-Wrinkle Olive Face Cream

En lätt dagkräm med sammetslen finish. Köpte denna från fabriken på Zakynthos förra året, kommer köpa igen om tillfälle ges!

LYKO

Nu var det ett tag sedan jag fotograferade denna bild för 10 tomma. Det här är den gamla förpackningen och nu verkar masken ha utgått ur sortimentet. Finns dock kvar på Åhléns. Recensionen skrev jag för fem år sedan!


Löwengrip Good To Go Dry Shampoo

Jag har verkligen gillat den här för att få volym, men hittade något som var mycket bättre, dvs en produkt som ger volym utan att det blir ”stabbigt” i håret. Men ibland kan jag gillar stadgan som denna ger!


Löwengrip Overnight Hair Mask

Den här var verkligen dålig! Har provat otaliga nattmasker för håret, både billigare och dyrare än den här och detta var tyvärr den sämsta, både själva produkten och förpackningen. Jag gillar dock Löwengrips övriga schampon, balsam och den vanliga hårmasken, dofterna är bland de bästa på marknaden! Om jag får drömma lite hoppas jag innerligt de satsar på fler vanliga hårmasker, bland annat en i Styling & Texture-serien.


Apoliva Repairing Schampo

Den här använde jag aldrig till håret, tyckte inte den doftade tillräckligt ljuvligt för det helt enkelt, men den fungerade som en perfekt borstrengöring 🙂


Clinique Moisture Surge™ Face Spray Thirsty Skin Relief

Älskar, älskar, ÄLSKAR! Jag köper alltid en ny direkt när en tar slut. Återfuktande och känns som ett lätt balsam över ansiktet. Även om jag gillar doft i hudvård, så är det alltid trevligt att kombinera med oparfymerade och enkla produkter.


Codage Moisturizing Mask

Fick denna testprodukten för ett tag sedan. Detta är en ganska fet kräm och passar superbra vid minusgrader.


Dermalogica Multi-Active Toner

Ännu en testprodukt och nja jag vet inte om jag kan utvärdera denna. Själva sprayflaskan var kass, svår att trycka ner och det var ingen fin slöja som sprayades. Var ett bra tag sedan jag använde denna och den brukades inte regelbundet så kan inte säga något mer specifikt om den. Jag gillar även att återanvända sprayflaskor (läs: när de är slut häller jag i handsprit i dem) men som sagt den här flaskan var inte bra för det tyvärr.


The Body Shop Oils of Life Toner

Nu var det ett tag sedan jag använde upp sista droppen här, men jag gillade den speciellt under vintermånaderna då den kändes extra omhändertagande på torr hy, utan att bli sådär klibbig som vissa toners är.


REN Glycol Lactic Radiance Renewal Vitamin C Mask

Den här köpte jag ett par gånger på raken för jag gillade resultatet. Men på sistone tröttnade jag på den kletiga formulan och doften. Men helt klart en mask som jag såg resultat av i form av glow och frisk hy.

Recensioner Empties Inslag Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.