10 Tomma #24

10 Tomma #24
10 Tomma #24

Den här 10 Tomma är en del av en backlog från sommaren 2020, men eftersom jag hade bild och utkast klart så tänker jag att det lika gärna kan publiceras! Några av produkterna kanske inte ens går att köpa längre.

10 Tomma #24

  • Cien Green Harmony Duschgel — doftar tallskog och doften håller i sig länge efter dusch. Hoppas den finns kvar i butik, för den är en av Ciens bästa dofter.
  • Löwengrip Silver Conditioner & Hair Mask — Jag har nog provat alla Löwengrips olika serier, och den här gillar jag men vill man ha ett vassare blåschampo-serie så finns det bättre.
  • CeraVe SA Smoothing Cleanser — Parfymfri ansiktsgel som jag gillade, men annars aldrig provat CeraVes produkter.
  • Lernberger Stafsing Hair Masque — En av produkterna jag minns sämst hur den presterade, men det jag kommer ihåg är att doften var ganska intensiv och även om jag gillade den i början tröttnade jag rätt fort. Ingen dålig produkt dock, men jag har inte köpt något från L&S efter denna tyvärr.
  • Kerastase Resistance Masque — Igen då, jag har tyvärr noll minne av vad jag tyckte om denna! Men en generell åsikt jag har om Kerastase är att det är väldigt bra produkter, men på tok för parfymerade att jag får huvudvärk. Vissa serier mer än andra.
  • Goldwell Kerasilk Reconstruct— Jag provade alla produkter ur Goldwell Kerasilk silverfärgade linje ”Reconstruct”. Doften är helt klart mildare än Kerastases produkter och det är bra produkter överlag. Jag kan absolut rekommendera dessa produkter, men kan också säga att jag inte har köpt dem igen. Det finns billigare märken som fungerar minst lika bra för mig och ibland bättre.
  • AVA Fotsalt — Finns inte så mycket att säga, den är bra och gällande skötsel av fötter så är regelbundenhet viktigare än något annat. Kan nämna att doften är mintig och frisk på denna. Jag har doftat på andra fotsalter som inte alls doftar friskt, utan unket! Köper om och om igen. Finns i dagligvaruhandeln.
Empties CeraVe Cien Goldwell Hår Hudvård Inslag Kérastase Kroppsvård Lernberger Stafsing Löwengrip Recensioner Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.