10 tomma #4

10 tomma #4

Mina 10 tomma #4

Decubal Ecological Body Lotion

Den här kroppsmörjet fick jag i ett Smartson test om jag minns rätt. Parfymfritt och ekologiskt vilket jag uppskattar en hel del när hela kroppen ska smörjas in. Den var ingen favorit i början, men gillade den mer och mer ju närme våren och sommaren nalkades. Den gick inte in i huden på sekunden, utan fick smörja lite extra. Men helt OK!

Yves Rocher Monoi de Tahiti Lagoon Hair & Body Wash

Sommarens duschgel är slut och jag kommer faktiskt inte köpa detta igen! Men det beror inte på att det är dåligt på något vis, själva produkten skummar och är superhärlig! Men nu vill jag prova nya dofter inför hösten!

Gripen Nagellacksremover

En superbra remover helt enkelt!

Vichy Antiperspirant Deodorant

Ännu en superbra produkt 🙂 Håller i vått & torrt!

Barnängen Cotton Fresh Schampo

Doftar riktigt fräscht och är en krämig ljusblå gel. Den är dock ganska så hård mot mitt hår, så lite lustigt att den inte lanserats med ett balsam vid sin sida.

KEB Hydrating Antioxidant Mask

Den här fick jag på bloggträffen i Göteborg 2011 och tog slut sommaren 2013! Såklart, jag har inte använt den regelbundet trots att jag gillar den. Jag brukade applicera den för att sedan ta mig ut i motionspåret och sedan skölja av ansiktet i sjön. Sjövattnet jag bor vid har en mycket lenande effekt, så tillsammans med KEB så blev det rena hälsokuren för ansiktet! Masken är transparent, men ser lite glansig ut.

Annemarie Börlind Orange Blossom Energizer

Den här gjorde jag slut på långt innan mitt första 10 tomma inlägg kom upp, men den har legat gömd och glömts bort. Hursom är det en riktig återfuktare men doften är lite sådär. God men inte så jag känner mig uppiggad till max. Kan nog tänka mig att köpa den igen dock, speciellt till vintern!

L’Erboristica Velvety Body Scrub with Apricot Granules

Samma öde som Anne-Marie Börlind, den här låg tillsammans och väntade på sitt första 10 tomma inlägg! Först gillade jag den inte alls, sedan älskade jag den. Kanske inte det mest finkorniga skrubben, men för en torr vinterhy tror jag detta är susen. Doftar ekologiskt gott!

Yves Rocher Minceur Cafe Vert

Grön kräm som ska ta bort apelsinhud. Jag har inte använt den regelbundet, men märkte en viss skillnad och känsla då jag använde den. Nu har den tydligen utgått ur sortimentet.

md formulations Facial Cleanser Gel Oily and Very Oily Skin

md’s produkter är bra, punkt slut! Den här har jag kombinerat tillsammans med md formulations Facial Cleanser och md formulations Face and Body Scrub. Den har en väldigt lätt gelé och skummar lagom. Känns inte för uttorkande och jag har också varit noga med att inte använda denna kring ögonen. Huden känns ren, men jag brukar föredra skummande rengöringsgel som skummar lite mer!
Inlägget innehåller affiliatelänkar. Klickar du och genomför ett köp via länken tar jag emot en viss procent kommission av din totala köpsumma. Affiliatelänkar förekommer regelbundet för att stödja bloggens utgifter i form av produktköp och utveckling. Vissa av produkterna i inlägget är pressutskick. Detta påverkar ej omdömet av produkten och mina åsikter kan ej köpas.

Empties Inslag Recensioner Etiketter: , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

4 reaktioner till “10 tomma #4”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.