10 tomma #7

10 tomma #7

10 tomma #7

Dove Silk Glow Nourishing Body Wash

Riktigt härlig och gott doftande duschcreme. Hela badrummet doftar gott efter jag använt denna och min absoluta favorit bland Doves parfymerade produkter!

Waterclouds Relieve Oil Cure Hairmask

Den här fick jag i ett litet utskick och tyvärr hade locket lossnat och det var väldigt messy hela leveransen! Kylande effekt och gör håret mycket lent! Gillar den här masken och är absolut nyfiken på de andra maskerna från Waterclouds.

L’Oréal Elvital Extraordinary Oil All Hair Types

Lite för rinnig olja, men deras nya för tunt/fint hår (den lila flaskan) har en sprayflaska istället för pump och det tror jag är mer effektivt!

Origins Never A Dull Moment Face polisher

Origins Never A Dull Moment eller Skin-brightening face polisher with fruit extracts är en fruktdoftande skrub som gör huden babylen. Det jag finner lite jobbigt med denna är att den ska appliceras på torr hy och gärna verka ett par minuter. Den är ju lite kladdig och passar bra som spa-produkt än för någon som har bråttom. Passar dock väldigt bra om vintern och ger mycket fukt! Finns att köpa hos utvalda Åhléns.

Philip Kingsley Elastizicer

Läs min recension här! Elastizicer kommer i flera olika varianter och förpackningar.

MAC Eyebrows Fling

Bästa ögonbrynsprodukten för mig. Hur jag än vrider och vänder är ögonbrynsgelér och annat aldrig så bra som en vanlig tunn penna. Lite dyr dock, men passar det så passar det! I USA säljer Maybelline en liknande produkt som i nuläget inte kommer till Sverige. MAC Eyebrows finns även att köpa hos KICKS.

Crabtree & Evelyn Pomegranate, Argan & Grapeseed Hand Therapy

Trevlig handkräm och jag har klämt ut den till det sista. Riktigt bra pris dessutom och kommer i massa dofter.

Kisby Shampooing Sec Dry Shampoo

Det här är en bortglömd tom produkt som jag till min förvåning hittade. Så jag minns inte riktigt hur den presterade, men den var helt okej och bäst är att den inte har någon direkt parfymerad doft. Perfekt för de gånger jag vill boosta håret utan en massa doft.

Caudalie Vinoperfect Enzymatic Peel Mask

Minitester från feelunique och jag tror den räckte till två appliceringar. Svårt att säga exakt vad den gjorde, men huden kändes ren och Vinopefect-produkterna doftar riktigt riktigt gott!

La Roche-Posay Toleriane Dermo-Cleanser

En favorit att ta bort makeup med! Perfekt för känsliga ögon och hy. Köper igen! Även en Lisa Eldridge-favorit. (2:20 in i klippet)

Inlägget innehåller affiliatelänkar. Klickar du och genomför ett köp via länken tar jag emot en viss procent kommission av din totala köpsumma. Affiliatelänkar förekommer regelbundet för att stödja bloggens utgifter i form av produktköp och utveckling. Vissa av produkterna i inlägget är pressutskick. Detta påverkar ej omdömet av produkten och mina åsikter kan ej köpas.

Crabtree & Evelyn Empties Inslag Recensioner Etiketter: , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “10 tomma #7”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.