10 tomma #8

10 tomma #8

10 tomma #8

Waterclouds Volume Shampoo

Waterclouds är stora favoriter för mig och detta volymschampot med guarana och bambu extrakter gör att det doftar urgott. Den mest uppiggande doften och jag skulle gärna köpa duschgel, bodylotion, allt möjligt som doftar likadant. För att återgå till själva schampot har det en geléaktig formula och gör håret riktigt rent, glansigt och luftigt. Highly recommended! (Jag har fint/tunt, typiskt skandinaviskt hår)

Waterclouds Volume Conditioner

Balsamet var jag inte riktigt lika nöjd med till en början, men jag har lärt mig gilla det helt enkelt. Den har en rinnigare formula (samma som Kerastases Soleil Lait Richesse). Dessa balsam fungerar bäst om man kramar ur ALLT vatten ur håret innan applicering, eller handdukstorkar det först. Det behöver inte verka längre än någon halvminut efter att jag kramat in balsamet, men det är viktigt att få bort överflödigt vatten för att håret ska bli lent.

Vichy Nutriextra Hand Cream

Gillade denna till en början, men blev aldrig en favorit. Doften har jag också haft blandade känslor av, doftar gott men ibland för mycket. Handkrämer får gärna vara helt parfymfria. Gav upphov till lite sveda på mina händer när de var riktigt torra efter kylan. Passar bättre på sommaren. Finns att köpa hos dessa apotek i Sverige.

Vera by CCS Hand Cream Repair

Den här handkrämen har troligtvis utgått ur sortimentet, men den var helt ok! Dock inte alls lika bra som Oliva by CCS. Oliva-krämen har växt och gillar den riktigt mycket! Grym handkräm som ger samma känsla på händerna som Cliniques dyra Deep Comfort Hand & Cuticle Cream.

KICKS Pink Punch Body Scrub

Inte den bästa skrubben, nej, men den här var geléaktig och funkar att användas varje dag även om det är vinter.

KICKS Pink Punch Shower & Bath

Vanlig duschgelé, har varken bu eller bä att säga om detta!

TRESemmé Keratin Smooth Beautifying Oil

Den bästa håroljan bland budgetalternativen! Inte för klibbig som Syoss Beauty Elixir eller för rinnig som L’Oreals Extraordinary Oils.

St Tropez Gradual Tan Face

Absolut den bästa fakeprodukten för ljusaste hyn! Det tar minst två appliceringar för att jag ska kunna se en viss skillnad på huden, men den är bulletproof. Den för kroppen tenderar att ta slut snabbt, speciellt om jag vill bygga upp en färg under tre dagar och behålla den så ett tag. Har ALLTID en backup av den hemma! Finns i Light/Medium och Medium/Dark.

Batiste Cherry Dry Shampoo

Doftar gott, men inte min favorit från Batiste!

Batiste Blush Dry Shampoo

Det här blommiga doften är dock en av mina favoriter från Batiste! Fräsch, blommig och hyfsat neutral. Har nyligen klickat hem en 400ml flaska från ASOS. Tror inte dem finns i Sverige och dessutom kostar dem mindre än 150ml flaskorna i Sverige.

Recensioner Batiste Empties Inslag KICKS Makeup St Tropez Tresemmé Vichy Waterclouds Etiketter: , , , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.