Apolosophy Blending Sponge

Apolosophy Blending Sponge (76 SEK) beskrivs som en “ellipsformad applikatorsvamp som används torr eller lätt fuktad” och den ska passa för flera olika formuleringar som flytande, krämprodukter samt löst- eller fast puder. Jag har testat den här precis som en vanlig beauty blender, så enbart för flytande foundation eller krämrouge.

Blending Sponge är mycket mjukare och skummigare än både äkta beautyblender och billigare makeupsvampar. Så är du ute efter något som är mjukare, kika efter den här! Personligen föredrar jag svampar med mer stuns i, så den här har jag inte fått så mycket användning av. Den blir också gigantiskt stor om jag låter den blötas ner helt. Den ska dock inte bli det, men som lätt fuktad har svampen kvar lite torra partier här och där.

Jag gillar verkligen Apolosophy som är ett koncept från Apotek Hjärtat, men just den här produkten var inte en höjdare. Trots det använder jag den då och då ändå, främst för att blenda ut krämrouge, eller om jag vill applicera concealer på större yta men med ett tunnare lager. Så visst finns det möjligheter, men det finns billigare och bättre makeupsvampar än denna.

Apolosophy Blending Sponge

Beskrivning från Apotek Hjärtat: “Apolosophy blending sponge är en ellipsformad sminksvamp som används för att applicera alla typer av formuleringar. Perfekt för flytande foundation och används då med fördel fuktad. Vill du däremot baka in löspuder då används makeupsvampen torr. Ger ett jämnt och naturligt resultat samt är enkel att rengöra.”

Finns att köpa hos Apotek Hjärtat! Köper du online får du den till ett billigare webbpris!

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.