Yves Rocher Couleurs Nature Bronze & Highlighters 2020

Yves Rocher Couleurs Nature Bronze & Highligters 2020
Yves Rocher Couleurs Nature Bronze & Highligters 2020

Yves Rocher Couleurs Nature Bronze & Highlighters är en kollektion med tre produkter för strålande hud året runt. En sista touch på makeupen ger dem ger dig ett skulpterat ansikte och upphöjda kindben!

Alla produkter finns nu att köpa hos Yves Rocher!

Yves Rocher Couleurs Nature Bronze & Highlighters

Exhilarating Bronzing Powder (189 SEK)

Sensuellt solpuder som framhäver huden och ger den en varm ton. Skapa glow och en naturligt solbränd look utan orange undertoner som passar din hudton perfekt. Ett sammetslent puder som är skönt att applicera och som ger ett naturligt resultat. Det svagt pärlemorskimrande pudret fångar solljuset och ger ett strålande och fräscht resultat. Vad som gör det sensuellt? Den oemotståndliga doften av monoï! Det sensuella solpudret är också smidigt att ta med sig tack vare den nya förpackningen med spegel.

  • Hâle Léger (Ljus)
  • Hâle Chaud (Varm)

Radiant Illuminating Duo (189 SEK)

Radiant Illuminating Duo är en kombination av två uppljusande nyanser som ger en perfekt hudton med lyster och glow: 1 pärlemorskimrande nyans som ger lyster och 1 nyans i kopparton för en varmare och lätt solbrun ton. Puder som ljusar upp och framhäver huden samtidigt som det reflekterar ljuset på ett naturligt sätt.

  • Doré (Gyllene)
  • Bronze (Brons)

Highlighter Stick (119 SEK)

Highlighter Stick är ett lystergivande highlighterstift som är berikat med vegetabiliska oljor som kokosolja. Det ljusar upp delar av ansiktet och ökar hudens glow och lyster. Satsa på en glimrande look med de lystergivande stiften i rosa och gyllene toner. En klibbfri krämkonsistens som lätt tonas ut med fingrarna och som har en helt oemotståndlig doft av monoï: Du kommer inte att vilja vara utan den!

  • Rosé (Rosa)
  • Bronze (Brons)
Kollektioner 2020 Yves Rocher

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.