Athena Purysens L’Erboristica Recensioner

Purysens-Athenas-Erboristica

Athena Purysens L’Erboristica

Athena Purysens L’Erboristica är en ny hudvårdsserie från italienska märket L’Erboristica. Deras produkter går att köpa online eller i butik hos dagligvaruhandeln. Jag har testat produkterna till och från i en månads tid ungefär. Purysens är anpassad för kombinerad hy, en fetare T-zon med torra kindpartier med dagligt bruk.

Exfoliating Face Cream (ca 149 SEK) är en supertrevlig ansiktsskrubb med små gröna korn som inte är för hård mot huden, men inte heller för klen. Men jag skulle inte använda en sådan här skrubb mer än en en gång i veckan.

Rebalansing Anti-Ageing Face Cream (ca 249 SEK) är en riktigt härlig ansiktskräm. Konsistensen är lite gelé och kräm i ett och mycket återfuktande utan att kännas glansig i ansiktet. Den har en doft som sitter i ganska länge under dagen, och den här antingen älskar eller hatar man. Den doftar hav och tång vilket gör att jag älskar den! Just doften påverkar en del, för mig känns ansiktet renare längre. Krämen passar min hy (kombinerad) perfekt och balanserar den bra. Den täpper inte till porer och det känns som att huden kan andas. Den gör inte heller ansiktet för torrt eller glansigt. Svårt val, men detta är min favorit i hela serien!

Pink Clay Face Mask (ca 179 SEK) är en rosa lermask som torkar in utan att bli helt förstelnad. Efter 10-20 minuter har den lagt sig på huden och känns återfuktande. Ansiktet blir inte rött eller torrt av denna, men det syns att huden vaknat till liv och doften av hav gör det hela trevligare 🙂

Purifying & Cleansing Facial Emulsion (ca 149 SEK) är en mild rengöring som inte känns åtstramande efter tvätt. Den här gillar jag bäst att använda på morgonen. Dels för att den är krämig och har den typiska havs-doften som Purysens-produkterna har. Det ger en uppiggande känsla på morgonen helt enkelt. Anledningen till att jag inte tvättar bort makeup med den, är därför att jag helt enkelt föredrar mer skummade rengöringar till det. Det betyder alltså inte att den skulle vara dålig på att ta bort makeupen, men det är helt enkelt inget jag gör som rutin.

För att summera är jag helt klart imponerad av hela denna serien. Hade inga höga förväntningar alls, men så är den också anpassad för min typ av hy. Purysens verkar dessvärre lite svår att köpa online, men jag vet att L’Erboristicas produkter finns att köpa hos ICA Maxi så kan mycket väl vara så att den finns där. Ni kan läsa mer om produkterna här i mitt tidigare inlägg.

Finns att köpa: Lyko

Se fler bilder!

Purysens-Erboristica-Face-Cream-ExfoliatorRebalansing Anti-Ageing Face Cream — Exfoliating Face Cream

Purysens-Pink-Clay-Mask-EmulsionPink Clay Mask — Purifying & Cleansing Facial Emulsion

Ansiktskrämer Ansiktsrengöring Ansiktsvård Erboristica Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.