bareMinerals Handy Buki Brush Recension & Bilder

bareMinerals Handy Buki Brush

bareMinerals Handy Buki Brush

Handy Buki är en riktig godbit när det kommer till att applicera mineralfoundation. Den är smidig, perfekt storlek och ger en jämn medium till full täckning. Det mindre roliga är att den direkt förlorade sin kompakthet och fällde efter första tvätten. Alltså innan jag ens använt den. Inte så överdrivet mycket, men jag märkte ändå en tydlig skillnad. Den är gjord med gethår och precis som med vanligt hår så kommer den antagligen att fortsätta fälla, kanske pga av stress och dålig kost eller av något annat skäl.

Det återstår att se om huruvida Handy Kabuki håller sig i skinnet tills vidare. Den fäller lite lömskt även när jag applicerar min foundation. Trots detta så gillar jag Handy Buki starkt. Det är min mest användbara borste för tillfället, nu när jag är inne i perioden där mineralfoundation regerar.

Tidigare har jag använt The Body Shops Nature’s Minerals Foundation Brush som är väldigt mjuk, men Handy Buki ger en bättre täckning. Och apropå The Body Shop så har jag aldrig direkt gillat deras Nature’s Minerals Foundation SPF25. (Jag hittar den inte längre på deras hemsida så det kan hända att den blivit utbytt av Extra Virgin Minerals Loose Powder Foundation!) Nature’s Minerals Foundation SPF25 har mest fungerat som ett vanligt puder efter flytande foundation, då jag aldrig tyckt den givit tillräckligt med täckning.
Men Handy Buki gjorde jobbet så nu är TBS:s foundation med i gänget igen.

Finns att köpa: 5lqjFeelunique. Finns även hos Kicks för ett högre pris.

Se mer bilder!

bareMinerals Handy Buki BrushbareMinerals Handy Buki Brush – efter 1:a tvätten

bareMinerals Handy Buki BrushbareMinerals Handy Buki Brush

Recensioner bareMinerals Kabukiborstar Sminkborstar & Applikatorer

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

5 reaktioner till “bareMinerals Handy Buki Brush Recension & Bilder”

  1. Vet att många gillar denna borste, men jag har aldrig riktigt fattat det.. Tycker den är på tok för rivig och så känns den lite liten.. Jag menar den täckerr superbra med känns som man måste jobba så länge med den just för den är så liten.. Jag har inte direkt nåt jätteansikte hehe men gillar Bare Minerals Full flawless face mycket bättre än denna mycket enklare att bestämma vilken täckning man vill ha. Men väldigt kul att höra andras åsikter om denna 🙂

    1. Förstår vad du menar, jag var tidigare helt anti djurhårsborstar och det var endast syntetiska och extremt mjuka som gällde. Men jag har börjat gilla mer rivigare borstar, inte så att de gör ont eller rivs — utan för att de ger mer liv i ansiktet och piggar upp medan man applicerar! Valde mellan denna och Full Flawless, blev denna dock för jag inte hade någon liknande i samlingen =D

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.