H&M Nail Polish Spring 2012

H&M Nail Polish Spring 2012Bildkälla: H&M

H&M Nail Polish Spring 2012

Lite större (16ml) och lite billigare (29,50kr) är 4 nya lack från H&M än deras vanliga sortiment. Riktigt snygga flaskor och färger! Thumbs up H&M!

 • H&M City Pink
 • H&M Pink Road
 • H&M Orange Lane
 • H&M Green Street

Finns att köpa: H&M

H&M Beauty Händer & Naglar Etiketter: , , , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

22 reaktioner till “H&M Nail Polish Spring 2012”

 1. Oh, gräsgrönt! Ja jäklar, jag gillar allihop. Och flaskorna är ju dösnygga, hoppas de forstätter med dem! Vet du när de släpps?

 2. Samma flaskor som American Apparel använder, men annan pensel. Jag har väntat på att hitta ett cremelack i mellangrön UTAN glitter och skimmer och tusen andra knäppa kombinationer så jag blev helt överlycklig när jag såg dessa på deras hemsida igår. Alla 4 kommer hamna i min samling utan tvekan. Riktigt, riktigt bra. Att de använder AA’s flaskor får mig att sukta ännu mer efter AA’s nagellack (som verkar helt underbara, men superdyra), vilket kanske är en aning oproduktiv marknadsföring för H&M’s del, men ändå.

  1. Jag tänkte direkt på AA också men just för att priset är saftigt och de är något otillgängliga för min del så är jag överlycklig att flaskorna även syns hos H&M! Tycker det är en smart drag från deras sida om de haft AA i tankarna! Och enligt måtten innehåller H&M 16ml medan AA har 15 ml! Men det är förmodligen samma flaska från samma fabrik ändå?!

   1. Båda innehåller ju 0,5 fl.oz, vilket verkar vara allt från 14-16 ml beroende på märke. (China Glaze, t ex, säger 14 ml, OPI säger 15 ml och dessa säger 16 ml) Nåväl, i min samling hamnar de i alla fall! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.