Bourjois Foundations Healthy Mix, Bio Detox, Healthy Mix Serum

Mina Bourjois Foundations

Mina Bourjois Foundations

Bourjois är det märket jag äger flest foundations från, 5 stycken! De är alla i nyans 51 Light Vanilla, förutom en Healthy Mix Serum som jag också har i 52 Vanilla.

Healthy Mix Serum är en favorit på vintern. Det extra serumet gör att den passar ypperligt i det kalla klimatet 🙂 Däremot tycker jag den blir något för flottig runt sommaren.

Bio Detox är en ekologisk foundation utan silikoner. Det gör att den bli kakig om jag applicerar med än ett lager och dessutom blandar ut för sakta. Enklast är att applicera med händerna och vara snabb. Den har också en annorlunda doft, pudrig typ, gillar den jättemycket fast den är lite speciell! Bio Detox gillar jag bäst på sommaren, då den om vintrarna kan framhäva torra partier.

Healthy Mix (the old one) är faktiskt min favorit av alla. Den gör om glåmig hy till ny och fungerar året runt!

Den nya Healthy Mix som lanserades i år 2013 känns snäppet mattare än den gamla. Jag blev lite förvånad faktiskt, men jag tycker mig se lite mer lyster från den gamla. I övrigt är de ganska lika.

Jag har haft som mål länge nu att skriva riktiga recensioner på dessa, kanske det kommer vid ett senare tillfälle! Det känns bara inte lika inspirerande när dessa inte går att köpa i Sverige utan enbart kan klickas hem från ASOS. De är även sällan ASOS får in alla nyanser igen efter att de sålt slut.

Finns att köpa: Healthy Mix hos ASOS, Healthy Mix Serum hos ASOS

Bourjois Shopping

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

9 reaktioner till “Bourjois Foundations Healthy Mix, Bio Detox, Healthy Mix Serum”

 1. Jag har två Bourjous foundation som absolut inte funkade på min torra hud i mars när jag kom hem från London. Ska testa dem nu hade jag tänkt så får vi se om de funkar bättre på sommaren.

  Trevlig helg på dig 🙂

 2. Synd att de inte finns i butik i Sverige.. Jag skulle gärna vilja prova innan jag handlar..:)

  Kraam Izabell

  1. Ahh det förstår jag! Minns att jag köpte den allra första i butik i London, sedan är det ju lite lättare att köpa de andra online.
   KRAM!!

 3. Jag är hemskt intresserad av Bio Détox! Får passa på att köpa på mig några när jag besöker mina syskon nästa gång, de bor i London! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.