Bourjois Happy Light Foundation Recension, Swatches, Bilder

Bourjois Happy Light Foundation

Bourjois Happy Light Foundation 50 Porcelain

3+

Bourjois Happy Light Foundation är en flytande foundation med demi-matte finish. Konsistensen är lite mer vattnig än Healthy Mix Serum. Den ger en medium täckning samtidigt som den framhäver hudens naturliga lyster (om du har det vill säga!) Jag skulle inte rekommendera den här till någon som behöver dölja en hel del.

Det känns tyvärr som Bourjois har gjort Happy Light mörkare i färgerna för att kompensera för en mindre täckning. Nyansen 50 Porcelain är mycket mörkare än exempelvis 51 Light Vanilla i deras andra foundations. Mycket missvisande och det verkar inte som att det finns någon riktig förklaring till varför.

Trots allt gillar jag Happy Light’s finish. Den är matt utan att bli för torr eller pudrig, och jag kan faktiskt få den här att fungera om jag använder en hög solskyddsfaktor som underlag. Ta t ex en SPF 50 som gör huden vitare och glansig och Happy Light kommer och ger tillbaka både färg och mer nedmattande finish.
Jag använder inget puder över och foundationen sitter en hel dag, men jag kan aldrig riktigt känna mig helt säker. Om den kommer lanseras i ljusare nyanser kommer jag definitivt kolla in dem.

Happy Light passar dem som redan har en bra grund, inte mycket finnar eller porer.

Finns att köpa: ASOS, £11.99

Se fler bilder & swatches!

Bourjois-Happy-Light-Foundation-50-PorcelainBourjois 50 Porcelain Happy Light Foundation

Bourjois-Happy-Light-Foundation-IngredientsBourjois 50 Porcelain Happy Light Foundation
Bourjois Happy Light FoundationBourjois 50 Porcelain Happy Light Foundation

Bourjois Happy Light FoundationHappy Light Luminous Primer / Happy Light Primer + FoundationBourjois-HappyLight-Foundation-SwatchesComparisonHappy Light Luminous Primer / Happy Light Primer + Foundation

Bourjois Foundations Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.