Bourjois Majes Pink (01) Rouge Laque Liquid Lipstick

Bourjois-Rouge-Laque-01-Majes-Pink

Bourjois Majes Pink (01) Rouge Laque Liquid Lipstick

Majes Pink beskrivs som en ‘Rosy Nude’och den är lite för starkrosa för min smak, så jag brukar applicera den efter ett lager läppbalsam för en mjukare look.

Rouge Laque sitter ordentligt på utan en tyngande känsla. Hade gärna velat se ljusare nyanser bland Rouge Laque, för de flesta är väldigt färgstarka.

Applikatorn tycker jag är bättre än den som Bourjois Rouge Velvet har, den här är smalare och dessutom får man inte med lika mycket produkt upp heller. 

Hos Åhléns för 149 SEK  

Bourjois Majes Pink Rouge Laque Liquid Lipstick
Bourjois Majes Pink Rouge Laque Swatches
Bourjois Rouge Laque 01 Majes Pink
Bourjois Majes Pink Rouge Laque Lip Swatches
Bourjois Swatches Majes Pink Rouge Laque on Lips
Bourjois Rouge Laque 01 Majes Pink003
Bourjois Rouge Laque 01 Majes Pink002

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.