IDUN Minerals Ask Eyebrow Pencil

IDUN Minerals Eyebrow Pencil Ask

Ask Eyebrow Pencil är en mellangrå, lagom krämig penna med borste i ena ändan, vilket är perfekt för mig som oftast behöver sudda lite. Jag trivs bäst i naturliga bryn och Ask är dock lite på gränsen för mig. Det är inte en to-go nyans och produkten i sig är inte heller det mest optimala valet. Jag föredrar tunnare pennor och min favorit bland brynprodukter är MAC Eye Brows Styler i nyans Fling. Tips på liknade pennor från budgethyllan önskas gärna!

Idun Minerals Brow

Ask Eyebrow Pencil kostar 165 SEK hos Idunminerals.se och just nu 104 SEK hos Kronans Apotek, Lyko, Åhléns, Eleven, NordicFeel

Idun Minerals Ask Eyebrow Swatches
IDUN Minerals Ask Eyebrow Pencil

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.