Bourjois Pamplemousse Lipstick Swatches, Bilder

Bourjois Pamplemousse

Bourjois Pamplemousse Lipstick Rouge Edition 12 Hours

Bourjois Pamplemousse är det franska märkets mest efterfrågade nyans genom tiderna. Det har varit borta från sortimentet under flera år, men är nyligen re-lanserat exklusivt hos Feelunique. Det sålde slut — kom tillbaka i lager — och tog slut samma dag igen! Jag hade tur och fick mig ett ex av Pamplemousse, men det finns fortfarande kvar av de andra i 12 hours-serien.

Pamplemousse är precis som en grapefrukts fruktkött, en korallröd och saftig nyans. Finishen är en blandning av satin/matt. Nyansen är en härlig sommarfärg med en lång hållbarhet som lovar upp till 12 timmar. Så länge håller det inte på mig kan jag lova, men det känns att det sitter bra på och känslan är lätt och tunn. Första gången jag använde det var det inte alls följsamt eller krämigt. Men det var nog bara ”första lagret” för efter det är det mer mjukt. Inget uttorkande eller stramande, vilket är toppen så jag kanske ska kika efter en till nyans av dessa läppstift! De doftar klassisk Bourjois-doft, som deras foundations Healthy Mix.
Pamplemousse är, tack och lov, inte likt något läppstift jag har sedan tidigare — och då äger jag främst koralliga nyanser!

Finns att köpa: Exklusivt hos Feelunique SE, 100 SEK

Se fler bilder & swatches!

Bourjois-Rouge-Edition-12-Hours-Lipstick

Bourjois-Rouge-Edition-12-Hours001

Bourjois-Rouge-Edition-12-Hours

Bourjois Pamplemousse

Bourjois-Pamplemousse-Lipstick
Bourjois-Pamplemousse-Lipswatches

Läppstift Bourjois Läpprodukter Makeup Recensioner Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.