Caudalie Beauty Elixir Recension

Caudalie Beauty Elixir

Caudalie Beauty Elixir

Caudalie Beauty Elixir är en uppiggande och fräsch mist som får varje trött hjärncell att vakna till liv. Det här är en kultprodukt numera, många kända ansikten som använder den och även jag sedan ett halvår tillbaka. Den innehåller eteriska oljor och aktiva ingredienser. Doftar således av en blandning pomerans, mint, citron, druvor och rosmarin. Jag kan känna doften i nästan en timma, men den börjar avta redan efter 15 minuter.

Misten ska fungera både som toner och serum. Den ska jämna ut huden, strama upp porer och ge en direkt strålande hy. Jag kan känna en viss uppstramning, men applicerar jag foundation över den så känns dess verkan ganska obetydlig. Därför gillar jag denna mist främst på sin egen hand. Den sprayas jämnt fördelat och landar mjukt på huden.

Caudalie Beauty Elixir kommer jag definitivt köpa igen. Jag använder den inte regelbundet, men är säker på att den ger bättre payback om man använder den flera gånger per dag. Och glöm inte skaka den först!
Caudalie är ett franskt märke med naturliga, parabenfria och miljövänliga produkter. Läs mer om deras val av ingredienser här.

Finns att köpa: Feelunique SE. Säljs i 30 ml och 100 ml. Caudalie säljs numera i Sverige hos Sephora, men jag har ännu inte sett den i någon svensk onlineshop.

Se ingredienser!

Caudalie Beauty ElixirCaudalie Beauty Elixir

Ansiktsvård Caudalie

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.