Chanel Le Volume de Chanel Mascara Recension, Swatches, Bilder

CHANEL Le Volume de Chanel Mascara

Chanel Le Volume de Chanel Mascara

betyg 5+

Chanel Le Volume de Chanel Mascara kommer i tre nyanser: Noir, Bleu och Prune (plommonlila). Jag har Noir som är en klassisk svart och Bleu, en blå som ser ljusare ut på borsten.

Med Le Volume De Chanel kan jag uppnå samma resultat jag tidigare behövt både mascaraprimer och vattenfast mascara för. Skillnaden på längden syns tydligare än vad jag ser på mina bilder, men jag hoppas dem hjälper någorlunda.

Jag har använt Le Volume de Chanel regelbundet i mer än en månad nu. I 95% av fallen har jag använt ögonfransböjare. Mina fransar är korta med några få enstaka som sträcker sig längre. Efter en heldag brukar mascaror tynga ner fransarna — även då jag använt ögonfransböjare — men så är alltså inte fallet med Le Volume.

Flera gånger har jag böjt fransarna hemma, tagit bilen till pendelparkeringen och sedan applicerat på bussen. Oavsett om jag har en massa tid hemma eller stressat så ser den alltid lika perfekt ut. Le Volume måste innehålla en rysligt bra formula, för den går att slarva med och ändå få det snyggt! Borsten är lagom stor med korta och lite längre kompakta strån som tar tag i fransarna. Av ren (o)vana vill jag applicera mer än vad jag tror för att ”fixa” fransarna, men det är något jag slipper med denna mascara. Less is more! Bäst är att den förlänger fransarna mer än någon annan jag provat. Och håller sig så en hel dag inklusive kväll.

Le Volume de Chanel är inte vattenfast, men tål ändå lite tårar! När jag sköljde ansiktet med vatten satt Bleu bättre än Noir. Bleu smetade inte ut sig något, medan Noir inte alls var särskilt tålig. Jag märkte också att Noir hade lättare att klumpa sig än Bleu, men att den är snabbare på att ge volym direkt vid applicering. Bleu är snäppet torrare i formulan. En lustig sak var att när jag tvättade ansiktet/ögonen med Yves Rochers Refreshing Gel Cleanser var det Bleu som försvann utan ett spår, medan Noir lade sig på undre ögonlocket! Mystiskt!

Finns att köpa: ByBloom, 330 SEK

Se mer bilder, jämförelser & swatches!

Le Volume de Chanel MascaraLe Volume de Chanel Mascara

Le Volume de Chanel Mascara IngredientsLe Volume de Chanel Mascara

Le Volume de Chanel Mascara Le Volume de Chanel Mascara

Le Volume de Chanel Mascara Le Volume de Chanel Mascara

Le Volume de Chanel Mascara Le Volume de Chanel Mascara

CHANEL Le Volume de Chanel Mascara Le Volume de Chanel Mascara

Le Volume de Chanel Mascara 10 Noir / 20 Bleu10 Noir / 20 Bleu

Le Volume de Chanel Mascara Noir 10Le Volume de Chanel Mascara 10 Noir

Le Volume de Chanel Mascara 10 NoirLe Volume de Chanel Mascara 10 Noir

Le Volume de Chanel Mascara 20 BleuLe Volume de Chanel Mascara 20 BleuLe Volume de Chanel Mascara 20 BleuLe Volume de Chanel Mascara 20 Bleu
Le Volume de Chanel Mascara 10 Noir / 20 Bleu10 Noir / 20 Bleu

Chanel Mascaror Recensioner Etiketter: , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.