Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser Recension

Formula 10.0.6 Best Face Forward

Formula 10.0.6 Best Face Forward Daily Foaming Cleanser

3+

Best Face Forward Daily Foaming Cleanser är en flytande gelérengöring för ansiktet. Den är parfymerad och trots att passionsfrukt och grönt te syns med stora bokstäver på förpackningen är det kamomillextrakten jag känner mest. Kamomill har jag lite hatkärlek till. Jag kan känna mig nyttig när jag dricker kamomillté t ex, men inte så att jag tycker doften av kamomill är god.

Konsistensen är mycket rinnig och den är inte så väldigt dryg. Det kommer ganska mycket produkt och locket behöver jag trycka till ordentligt för att den ska stängas helt.

Best Face Forward tar bort all makeup och rengör huden tillräckligt bra utan att man behöver ytterligare steg i rengöringsritualen. Den har ett mildare lödder så känns okej för ögonen. Men för resten av ansiktet hade jag gärna sett att löddret var starkare. I sin helhet är den just bara okej för mig, jag hade gärna sett en drygare konsistens. För mig är den här lika bra som Neutrogenas skummande rengöringsgel och dem får man för en billigare peng också.

Finns att köpa: KICKS, 99kr

Se ingredienser!

Best Face Forward Daily Foaming Cleanser Formula 1006Best Face Forward Daily Foaming Cleanser Formula 1006

Ansiktsrengöring Formula 10.0.6 Recensioner Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.