e.l.f. Studio Cream Eyeshadow Bronzed Recension, Swatches Bilder

DSCDSC 1320

e.l.f. Studio Cream Eyeshadow Bronzed

betyg 5

Recensioner av två andra Studio Cream Eyeshadows finns av Candlelight & Dawn! Bronzed (ca 35 kronor) är den mest pigmenterade av de tre skuggorna och helt klart den grymmaste att applicera. Krämig, men fast! Kort och gott, den är bäst bland de tre jag har och kanske lite för bra och intensiv för en chicken som mig! Ett misstag och det kan vara svårt att justera då skuggan sitter där den hamnat.

Bronzed är väldigt dryg (mycket tack vare pigmenteringen) och det känns som den här kommer räcka i evigheter. Den är allt som e.l.f. hävdar; smudge-proof, silky smooth, long-lasting, ultra pigmented, creaseless etc etc!
Hållbarheten är ungefär densamma både med och utan primer. Den är bara en smula mer smudgeproof med primer, och den biter sig verkligen fast på ögonlocket. Ibland har jag lite extra oljiga ögonlock, men trots det torkar den liksom in och suger upp det oljiga som finns. Det innebär inte att den fortsätter att fungera som en primer på mig. Lägger jag på puderskugga sitter det dock säkert. Men kom ihåg, ögonlock är olika på alla!

Förpackningen är bulkig och lite sisådär – men produkten i sig överväger det negativa. Däremot kan jag kan inte säga något om huruvida de torkar ut efter en viss tid eller så. Candlelight kändes redan från början något torrare än vad Bronzed är. Även ELFs Studio Cream Eyeliners kommer i likadana men mindre förpackningar som dessa krämskuggor, men har efter mer än ett år har hållit sig precis likadana som de var första gången jag öppnade dem. Då har jag förvarat dem i en relativt kylig källare, i en mörk byrålåda och uppochnervända! Så själva plastburken är nog inte ett problem, det är mer en smaksak vad man gillar för kvalitet på förpackningar och egentligen så föredrar jag att se produkter i glas. Men gillar du bronze, brunt och budget så vore det urbota dumt att låta denna skuggan gå förbi dig!

Finns att köpa: eyeslipsface

Se swatches!

ELF Studio Cream Eyeshadow Bronzed ELF Studio Cream Eyeshadow Bronzed

ELF Studio Cream Eyeshadow Bronzed ELF Studio Cream Eyeshadow Bronzed

ELF Studio Cream Eyeshadow Bronzed ELF Studio Cream Eyeshadow Bronzed

ELF Studio Cream Eyeshadow BronzedELF Studio Cream Eyeshadow Bronzed

ELF Studio Cream Eyeshadow BronzedELF Studio Cream Eyeshadow Bronzed

ELF Studio Cream Eyeshadow BronzedELF Studio Cream Eyeshadow Bronzed

e.l.f. Cosmetics Ögonskuggor Etiketter: , , ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “e.l.f. Studio Cream Eyeshadow Bronzed Recension, Swatches Bilder”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.