Välkommen till Makeupedia 2.0!

Välkommen till Makeupedia 2.0!

Välkommen till Makeupedia 2.0!

Nu är äntligen sökfunktionerna för diverse sidor helt färdiga och färdiga att nyttjas. Det tog mer än ett halvår att få tummen ur och åstadkomma dem, så jag hoppas att alla ni som läser och kollar får nytta av dem!
Detta innebär att du kan söka recensioner via betyg, söka inlägg via specifikt varumärke och söka inlägg efter specifik makeup med swatches. Jag har planer på att avancera dessa sökfunktioner ett steg till, så kom gärna med förslag på vad/hur/när du önskar söka på saker och hur användarvänligt allt är. T ex om det finns någon speciell tagg man vill kunna söka efter, söka efter säsongskollektioner, limiterade utgåvor osv. Inte minst kommer det att hjälpa mig färdigställa andra ting och research, som inte bara har med Makeupedia att göra, utan sådant vi ska jobba med i plugget!

För det andra så finns nu en redigerare i kommentarsfälten, som möjliggör eventuell korrigering av din egna kommentar. Det finns en tidsgräns på 30 minuter, efter att kommentaren blivit godkänd, att rätta till misstag eller liknande. Den här redigeraren kommer uppdateras snarast möjligt! Måste redigera ett stycke för att passa in med den andra designen!
Tyvärr har jag också blivit tvungen att lägga till en CAPTCHA-kod för att slippa ett massivt pådrag av spam bland kommentarerna. Har haft problem med detta ett tag nu och tyvärr har andra kommentarer också hamnat bland skräpposten och ber om ursäkt för det här! Jag hoppas dock att den där CAPTCHA-koden ryker snart.

Återigen till de nya sökfunktionerna. Det här är än så länge ingen stor webbplats, så det är lite tunt bland kategorierna just nu. Men jag hoppas såklart att det ska fyllas ut med tiden. Det finns så många utkast just nu att jag inte kan räkna dem på fingrar och tår, men arbetar så gott jag kan och hinner. Min mening med Makeupedia är alltid att leverera god kvalitet och användarvänlighet på allt, men jag känner mig fortfarande i startgropen! Just nu kan det fortfarande finnas inlägg som hamnat i fel kategorier osv, så med tiden kommer detta att justeras 😉
Ett sista tips! Om ingenting verkar fungera av de nya funktionerna så skaffa Google Chrome idag!

Bloggen Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

En kommentar till “Välkommen till Makeupedia 2.0!”

  1. Åååh vad roligt att du hittat till min blogg! Jag har kikat på din flera gånger och blivit riktigt avundsjuk när jag insett hur duktig du är och vilka häftiga widgetar du lämnar dina betyg i! 🙂

    Det skulle vara jättekul om du ville testa svampen! Jag är som sagt helt lost och behöver verkligen hjälp.

    Maila mig din adress, så skickar jag en till dig! 🙂

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.