e.l.f. Studio Lip Primer & Plumper Recension, Swatches, Bilder

ELF Studio Lip primer & plumpere.l.f. Studio Lip Primer & Plumper / Tyvärr har jag ingen bild på själva stiften försvunnit.

e.l.f. Studio Lip Primer & Plumper

e.l.f. Studio Lip Primer & Plumper (ca 36,44 SEK, £3.50) har två stift på vardera sida. Stiften innehåller 1,6 gram primer- och 1,7 gram plumper, och är något mindre än ett vanligt läppstift. Anledningen till jag köpte denna produkt, var att jag inte kunde släppa nyfikenheten från det innehållande kanelextraktet i plumpern.

Plumpern ger en stickande känsla den första minuten, men försvinner snabbt och lämnar inget mer än en lypsyl-känsla med kanelsmak efter sig. Behöver du ett lypsyl omedelbart, men det enda du hittar är detta, så är det en bra akut lösning.

Enligt ELF ska man först använda Primern, sedan Plumpern, men jag skulle hellre rekommendera att börja med Plumpern i detta fall. Primern har en ”billig” concealers konsistens, och framhäver inte läppstiftet alls. Den gör dock att läppstiftet inte flyter ut, men den gör heller inget bra jobb inom konturerna. Trots att förpackningen känns något plastig, så gillar jag ytan och locken sitter fast. Stiften sitter också bra på plats.

Jag kan inte rekommendera denna produkten för dess syfte. Jag gillar dock plumperstiftet för kanelsmakens skull och möjligtvis att jag skulle kunna använda primern som concealer i ansiktet (att det skulle ske är ytterst osannolikt i nuläget). Men är du nyfiken och vill prova, go for it, men räkna inte med att du kommer använda den varken som primer eller plumper ett längre tag.

Finns att köpa: eyeslipsface.se

Läs mer och se fler bilder!

ELF Studio Lip primer & plumperELF Studio Lip primer & plumper

ELF Studio Lip primer & plumper

ELF Studio Lip primer & plumper

ELF Studio Lip primer & plumperPrimer – ELF Studio Lip primer & plumper

e.l.f. Cosmetics Läpprodukter Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

4 reaktioner till “e.l.f. Studio Lip Primer & Plumper Recension, Swatches, Bilder”

  1. Jag har helt missat denna produkt.. men det gjorde nog inget…;)

    Tack ännu en gång för en kanonsnygg skönhetsblogg!:)

    Kraam

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.