RetarDEX, Ny munvårdsserie hos Apotek

therestaurant

RetarDEX, Ny munvårdsserie

Har du helt missat lanseringen av nya munvårdsserien RetarDEX? Du har kommit helt rätt, för här kommer lite mer information om de tre produkterna jag tänkte prova på!

”RetarDEX erbjuder ett komplett sortiment med munskölj, tandkräm och munspray. RetarDEX neutraliserar de ämnen som ger upphov till dålig andedräkt och gör tänderna vitare genom att ta bort missfärgningar.Vad gör RetarDEX produkter unika?

CloSYSII® är en patenterad ingrediens som ingår i alla RetarDEX produkter. När man sköljer munnen med RetarDEX bildas klordioxid, som är det ämne som förbättrar andedräkten, motverkar bakterier och tar bort missfärgningar på tänder.”

Det första som slår mig är att munsköljen är helt smaklös och den totala motsatsen till superstarka Listerine. Gillar man inte flour finns det en liten smaktillsättning att ”krydda” med.  Munsprayen känns onekligen som en intressant produkt. Pinsam att använda, men ändå rätt effektiv.
Munsköljen finns i 500, 250 och 100 ml. Tandkrämen i 75 ml. Munspray 10,4 ml.

Återförsäljare: Apoteket AB, Apotek Hjärtat, Apoteksgruppen, Doc Morris, Familjeapoteket, ICA Cura Apoteket, Medstop, Vårdapoteket
Pris: Enligt Retardex bestämmer apoteken själva sina priser, vilket gör att priserna kan variera något mellan apoteken.

Se mer!

Pressreleaser Etiketter: ,

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.