Essie Couture Curator Gel Couture

Essie Couture Curator Gel Couture Nail Polish

Essie Couture Curator (13,5ml – 149 SEK) är ett krämigt rosa lack med gula undertoner. Det är smidigare att applicera än många andra vanliga rosa krämlack, då denna ingår i Gel Couture-serien. Två lager är det ni ser på bilderna och då går det utmärkt att applicera det andra lagret utan att vänta i evigheter. En riktigt bra hållbarhet har det också, men jag skulle ändå rekommendera topplack över (har inte detta på bilderna!).
Om jag skulle köpa detta igen så svarar jag JA om det var den här nyansen jag var ute efter och vet med om att det är en färg jag använder ofta. Men jag svarar NEJ om det bara är en härlig rosa färg jag var ute efter som används lite då och då, för då finns det oftast billigare alternativ. Plus dock för Åhléns och H&M som brukar köra REA på just Gel Couture-lacken.

Essie Couture Curator Gel NailsEssie Couture Curator

Essie Nagellack Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

2 reaktioner till “Essie Couture Curator Gel Couture”

  1. Sådana gellack som ska sitta länge med ett överlack till har ju Isadora. Nu undrar jag visst funkar det att använda enbart lacket utan överlack? Hittade nämligen nagellack på rea men inte överlacket mvh Maria.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.