Estée Lauder Bronze Goddess Collection Summer 2020

Estée Lauder Bronze Goddess Collection Summer 2020
Estée Lauder Bronze Goddess Collection Summer 2020

Staycation med Bronze Goddess — Den nya Bronze Goddess kollektionen är äntligen här. Skruva upp värmen och dröm dig bortm ed Azur och de fantastiska sommarpaletterna. Finns nu online att köpa hos LYKO och Lookfantastic Sverige.

Estée Lauder Bronze Goddess Collection Summer 2020

Eau de Toilette Bronze Goddess Azur (50 ml / 585 SEK)

Azur är en frisk och sofistikerad doft som har en lyxig citrussignatur med noter av citron från Sicilien, bergamot från Italien och mandarin från Kalabrien. Doftens hjärta är en storslagen blomupplevelse med daggfriska kronblad av Neroli Bigarade och den berusande doften av apelsinblom,båda badade i marockansk solljus

Bronze Goddess Côte D’Azur Eye Shadow Palette (500 SEK)

Fånga sommarkänslan med nio silkiga skuggor som lyfter fram dina ögon och skapar en dramatisk look. Känn hettan. Varje nyans finns i matt eller skimrande finish: 1 Risqué (matte) 2 Soleil (shimmer) 3 Nudité (matte) 4 Verdant (shimmer) 5 Haute Blanc (matte) 6 Azur (shimmer) 7 Bronzée (matte) 8 Mediterranée (shimmer) 9 Exposé (shimmer) Bronze Goddess Azur. Bortom det blå.

Bronze Goddess Matte & Glow Bronzing Trio (405 SEK)

Oändlig sommar med den här allt-i-ett-paletten. Två matta puderbronzer (medium och mörk) och en skimrande highlighter. Använd dem var för sig eller blanda för en skräddarsydd och bronsig look året runt. Låt solen dyrka dig. Bronze Goddess. Upplev en oändlig sommar.

Bronze Goddess Body Blurring Smoothing Creme (200 ml / 500 SEK)

Lyxig body creme som återupplivar huden med ett överflöd av återfuktning – omedelbart och i 24 timmar. Huden blir mjukare, jämnare och spänstigare tack vare en blandning av naturliga oljor och perfekt anpassade ingredienser. Cremen innehåller koffein, natriumhyaluronat och utsuddande optiska ämnen som gör huden fräschare och ungdomligare redo för stranden. Huden känns mjukare och yngre tack vare de återfuktande egenskaperna. Svag doft av Bronze Goddess Eau Fraîche.

Bronze Goddess Highlighting Powder Gelee (405 SEK)

För en förföriskt lysande pärlfinish. Applicera på högsta punkten av kindbenen och lite i panna – ett trick är att applicera det där solen träffar.

  • Modern Mercury
  • Heatwave
  • Solar Crush

 

Kollektioner 2020 Estée Lauder

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.