Nyhet! The Body Shop Coconut Bronze

The Body Shop Coconut Bronze
The Body Shop Coconut Bronze

The Body Shop Coconut Bronze är en ny bronzing-serie som gör att du får den perfekta solkyssta looken året runt, utan att skada huden. Hela serien är vegansk och berikad med ekologisk, Community Fair Trade-producerad kokosolja från Samoa. Kollektionen säljs nu till 20% online med kod: LYBCSE.

The Body Shop Coconut Bronze

Coconut Bronze finns att köpa online och i butik hos The Body Shop och Åhléns (gåva på köpet)

Coconut Bronze Shimmering Dry Oil (100 ML / 195 SEK)

En skimrande torrolja med en lättapplicerad och snabbtorkande formula. Ger dig solkysst hud på nolltid för en somrig semesterlook året runt. Blandas lätt in på huden i en jämn, icke-fet finish utan ränder och fläckar. Lyfter din naturliga solbränna i en varm och lätt skimrande nyans. Rikligt återfuktande, ekologisk Community Fair Trade-kokosolja från Samoa och vårdande paranötolja från Peru. Applicera oljan på torr hud och massera in den för en strålande, somrig look. Den sjunker in och torkar snabbt, men vänta gärna några minuter innan du klär dig.

Coconut Bronze Gradual Tan Lotion (100 ML / 235 SEK)

En lätt och kladdfri brun-utan-sol-lotion med naturliga färgämnen. Ger huden en solkysst färg som blir djupare ju mer du applicerar. Håller länge: huden behåller sin somriga nyans i upp till fem dagar. Passar känslig hud med en mild formula som kan appliceras i ansiktet och på kroppen i en kladdfri finish. Uppfriskande ekologiskt kokosvatten, rikligt återfuktande ekologisk Community Fair Trade-kokosolja från Samoa och mandelolja. Exfoliera huden. Applicera sedan Gradual Tan Lotion med fingertopparna i cirkelrörelser på torr, icke-återfuktad hud i ansiktet och på kroppen. Använd sparsamt på torra områden på knän, armbågar och händer. Låt verka i ett par timmar eller över natten innan du duschar. Applicera igen under flera dagar för en djupare solbränna. Tvätta händerna efter användning.

Coconut Bronze Glowing Wash-Off Tan (100 ml / 175 SEK)

En brun-utan-sol för ansikte och kropp som du kan tvätta bort. Sjunker in i huden på nolltid utan ränder för en solbränd, naturlig look. Tvättas enkelt bort i duschen eller badet. Ger en mild, kladdfri finish som är snäll mot känslig hud. Uppfriskande ekologiskt kokosvatten och rikligt återfuktande ekologisk Community Fair Trade-kokosolja från Samoa.
Exfoliera huden. Applicera sedan Wash Off Tan med fingertopparna i cirkelrörelser på torr, icke-återfuktad hud i ansiktet och på kroppen. Använd sparsamt på torra områden på knän, armbågar och händer. Tvätta händerna efter användning. När du vill återgå till din naturliga hudfärg hoppar du in i duschen eller badet och tvättar bort Wash Off Tan.

Coconut Bronze Glistening Glow Powder (9 gram / 175 SEK)

En skimrande, lätt bronzer och highlighter med tillhörande puderpuff. Ger snabbt och smidigt huden en skimrande sommarglow. Blandas lätt ut på huden utan att kännas kakig. Lämnar en silkeslen känsla och look med en mild formula som passar känslig hud. Rikligt återfuktande, ekologisk Community Fair Trade-kokosolja från Samoa och vårdande marulaolja från Namibia. Applicera med en borste eller puderpuff där du vill skapa din solkyssta look. Ett tips är övre delen av kindbenen, nyckelbenen och näsryggen. Solpudret finns i två nyanser så att du kan skapa en färg som passar din hud och smak perfekt.

Coconut Bronze Matte Bronzing Powder (9 gram / 175 SEK)

Ett matt och lätt solpuder i tre nyanser med en tillhörande puderpuff. Klär huden i en matt och fräsch sommarlook. Blandas lätt ut på huden utan att kännas kakigt. Bygger jämnt och enkelt på din solkyssta hud med puderpuffen. Rikligt återfuktande, ekologisk Community Fair Trade-kokosolja från Samoa och vårdande marulaolja från Namibia. Applicera med en borste eller puderpuff på tinningarna, kinderna och käklinjen samt en bit ner på näsryggen.

  • Fair
  • Medium
  • Dark
The Body Shop Coconut Bronze
The Body Shop Coconut Bronze
Produktnyheter The Body Shop

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.