Formula 10.0.6 Seriously Shine Free Recension

Formula 10.0.6 Seriously Shine Free Recension (2)

Formula 10.0.6 Seriously Shine Free

Formula 10.0.6 Seriously Shine Free (75 ml/ 99 SEK) är en lätt och nästintill flytande ansiktslotion. Den ska minska en blank hy och matta ner den för en hel dag.
Den här använder jag periodvis när min hy strejkar och behovet av en nedmattande produkt behövs. Jag tycker den är effektiv, om än knepig att applicera. Det går inte att applicera den svischande lätt över ansiktet utan att det blir ojämnt.
Den innehåller Aloe Vera och bambuextrakt där bambun ska fungera som en naturlig polerande effekt. Det syns nästan då lotionen är något grynig eller grumlig samtidigt som den är väldigt flytande.
Jag har läst att många tycker den doftar väldigt illa, men det håller jag inte med om. Den är lätt parfymerad, men det är en lite speciell bitter/pudrig doft som ändå känns naturlig. Så ingen lyxig parfymig doft, utan snarare som att produkten vore ekologisk.
Andra nedmattande krämer jag provat har varit mindre flytande än denna, men lika effektiva. Den kan bli lite kladdig på grund av det, men annars en helt okej produkt som faktiskt fungerar för mig.

Finns att köpa: Lyko

Se ingredienser!

Formula 10.0.6 Seriously Shine Free Recension (4)Formula 10.0.6 Seriously Shine Free

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.