Goldwell Dualsenses Rich Repair

Goldwell Dualsenses Rich Repair

Goldwell Dualsenses Rich Repair

Reparerar torrt och skadat hår på både ytan och djupet för ett perfekt resultat

Alla känner väl till problemet. Torrt och skadat hår ser matt och sprött ut när man kammar det. Men med Goldwells nya vårdprodukter Dualsenses Rich Repair är det nu slut på de problemen. Teknologierna som används ger återuppbyggande effekt inne i hårstråets kärna och på ytan – för vackrare hår redan första dagen. Serien är resultatet av innovativ salongsforskning och har anpassats efter torrt och skadat hårs speciella behov.

Dualsenses Rich Repair innehåller återuppbyggande IntraLipidComplex med pashminasilke och Instant Microfluid Technology som skyddas av ett europeiskt patent. Lipider som har gått förlorade på grund av skador ersätts av Goldwells egenutvecklade IntraLipidComplex som effektivt balanserar lipidnivåerna inuti och på ytan av hårstråna – den viktigaste förutsättningen för friskt och vackert hår. Fjällskiktets skadade lipidstruktur byggs upp och förutsättningarna för friskt hår återställs, för ett slätt och glänsande hår – efter bara en användning.

6 Effects Serum

  • Serum för de sex tecknen på friskt hår ­– omedelbar glans, silkeslen mjukhet, förbättrad spänst, minskad frizzighet, friska toppar och färre avbrutna hårstrån – den perfekta produkten för att uppnå salongseffekt hemma. 100 ml.

Cream Shampoo

  • Schampoo som är särskilt skonsamt mot skadat hår och rengör med ett extra milt recept. Det reparerar torrt och skadat hår på djupet och ger förnyad släthet och glans. 250 ml.

Anti-Breakage Conditioner

  • Detta balsam har visat sig minska avbrutna hårstrån med 88% och ger ett effektivt skydd redan från första användningen. Balsamet återställer hårets naturliga elasticitet och mjukhet. 200 ml.

Thermo Leave-In Treatment

  • Leave-In med värmeskydd som aktiveras vid föning och återuppbygger håret in på djupet utan att tynga ner det. Gör håret glansigare och mer lättkammat på ett ögonblick. 150 ml.

60sek Treatment

  • Dualsenses Rich Repairs bästsäljare och seriens stjärna med utmärkelser från hela världen. Den återuppbygger håret upp till 100% på 60 sekunder och ger imponerande mjukhet och lyster. 200 ml.

Finns att köpa: Säljs exklusivt hos frisörer på Goldwell-salonger över hela världen. Priser för alla produkter ca 183 SEK.

Goldwell Hårvårdsserier Etiketter:

Publicerat av

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.