IsaDora Bronzing Collection Summer 2020

IsaDora Bronzing Collection Summer 2020

Tiden på året när allt vi vill ha är en fräsch, naturligt solkysst look är äntligen här! Dags att skaka av vintern och ge oss ut i solen. Vår Bronzing Collection 2020 har tagit inspiration från varma naturliga material som sand, sten, trä och linne. 
Välkomna Solen
Den här kollektionen innehåller allt du behöver för en lystergivande, solkysst look. Favoriter som vårt Bronzing Powder, B.B Cream, Lash Energy Treatment Mascara och Glossy Glow Stick är must-haves för att skapa ett naturligt glow. Vårt Bronzing Powder får självklart en ny nyans för säsongen, Nude Flush.
Nya Nyanser
En annan favorit som ansluter sig till skaran är Glossy Lip Treat i två nya nyanser – Nude Vivacity och Papaya Sparkle. Båda nyanser ger dina läppar en fantastisk dos fuktgivande färg när du föredrar en glansig, mer naturlig look för dina läppar.

Finns att köpa hos LYKO och KICKS fr.o.m. Maj 2020

IsaDora Bronzing Collection

Magic Powder Eyeshadow Pencil (99 SEK)

Den här sammetslena jumbopennan gör det enkelt för dig att skapa en snygg look på ingen tid alls! Den pärlemorskimrande formulan kommer i tre nyanser som är byggbara och enkla att tona. Det bästa är att den sitter på plats även i fuktiga förhållanden. Ha kul med den – den är så enkel att applicera. Dra pennan över ögonlocken och tona färgen med fingertopparna. Kombinera dina favoritnyanser för att få till just den looken du vill ha. Du kan även använda den ljusaste nyansen som highlighter – applicera över de högsta punkterna i ansiktet och tona med en mindre highlighterborste.

  • 30 Vanilla Cream
  • 31 Icy Apricot
  • 32 Dusty Rose

Lash Energy Treatment Mascara (189 SEK)

  • 01 Black

Glossy Lip Treat (129 SEK)

  • 51 Pearly Nougat
  • 65 Nude Vivacity
  • 66 Papaya Sparkle

Glossy Glow Stick (129 SEK)

  • 34 Nude Flush

Bronzing Powder (169 SEK)

  • 02 Nude Flush

BB Cream (159 SEK)

  • 20 Bronzer
IsaDora Bronzing Collection 2020
IsaDora Bronzing Collection 2020

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.