Nyhet! IDUN Minerals Solstråle All-in-one Face Cream

IDUN Minerals Solstråle
IDUN Minerals Solstråle

IDUN Minerals lanserar nu en ny uppdaterad hudvårdsserie med en solskyddsfaktor vid namn Solstråle i spetsen. Det är en “All-in-one Face Cream” med SPF 25.

Idun Minerals Solstråle ☀️SPF 25 All In One Face Cream (30 ml/ 245 SEK)

Beskrivning från Idunminerals:

Solstråle är IDUN Minerals första hudvårdsprodukt med solskydd och är utvecklad för känslig hy. Den kan därför användas som ett komplement till den befintliga hudvårdsrutinen, både som dagcreme och primer. Applicera som sista steget i din hudvårdsrutin, precis som den är eller innan makeup.

PRIMES: Använd som primer för en jämnare hy som får makeup att sitta bättre.

PROTECTS: SPF25 skyddar hyn från skadlig UVA- och UVB-strålning. Applicera rikligt före solexponering och använd regelbundet för att bibehålla solskyddet.

PREVENTS: Hög halt av antioxidanter som förbättrar hudens elasticitet och solskyddet motverkar att huden åldras.

Finns nu att köpa hos ☀️LYKO☀️

IDUN Minerals Solstråle

Publicerat av

Caroline

Caroline är recensent och webbredaktör på schiebeauty.se. Hon recenserar samtliga produkter som rör sig från makeup till hudvård. Hennes hudtyp är kombinerad, med fetare t-zon och vid vissa tillfällen ytorr. Caroline föredrar produkter som ger "dewiness" och "glow", gärna i kombination med en bronzad look. Carolines hudton är neutral/varm, en "varm vår" enligt färganalyser. Hon använder ljusa foundations t ex Sensai Flawless Satin Foundation i FS102 Ivory Beige, IDUN Minerals Norrsken foundation i nyans Saga eller Freja och Estée Lauder Double Wear i 1W10 Warm Porcelain.

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.